Bartus Szilvia, a Sony Pictures távozó marketingvezetője

Távozott Bartus Szilvia, a Sony Pictures regionális marketingvezetője

Az eddig a VIASAT3, VIASAT6, AXN és Sony csatornák kommunikációjával is foglalkozó Bartus Szilvia új munkahelye az Erste Bank lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az Erste Bankhoz igazol Bartus Szilvia, a Sony Pictures Television CE regionális marketing vezetője.

A szakember a televíziós médiavállalat közép-európai régiójának integrált marketing kommunikációját irányította az elmúlt években.

Bartus Szilvia a jövőben kreatív vezetőként folytatja a bankszektorban.

Bartus Szilvia ügynökségi oldalon kezdte pályafutását, majd a Viacom marketing menedzsereként olyan márkákért felelt mint a Comedy Central, a Nickelodeon vagy a Paramount channel teljes körű marketing kommunikációja. 2016-ban csatlakozott a Sony Pictures Television CE csapatához mint közép-európai marketing vezető, ahol régiós szinten irányította a Sony televíziós csatornamárkáinak kommunikációját.

A szakember felelt a VIASAT3, VIASAT6, AXN és Sony csatornák B2B és B2C marketing aktivitásaiért.

„Mindig vonzott, hogy egyre keményebb fába vágjam a fejszémet, és nagyon inspirál, hogy a nehezebben megfogható banki termékeket, hogyan tudom majd kreatív módon megmutatni az ügyfeleknek. Nagy váltásnak tűnik ez egy 200 első randi vagy Exek az édenben után, de rettentő motivált vagyok, hogy igazán jó bank-reklámok szülessenek az Ersténél az irányításom alatt” – búcsúzott a médiacégtől Bartus Szilvia.

További karrierhírek olvashatók a Media1 karrier rovatában.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely a teljes hazai energiafelhasználás egyharmadát is meghaladó, éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

Nem indít eljárást a HírTV ellen a Médiatanács a Párbeszéd által kifogásolt kitörés napi riport miatt

A grémium szerint nem sértett jogszabályt a kormányközeli hírcsatorna, amikor „Antifasiszta tüntetők zavarták meg a kitörés napi megemlékezéseket” címmel sugározta a Párbeszéd szerint nácimosdató egyik hírösszeállítását. A grémium egyúttal meghosszabbította az egyik Rádió 1-es és Best FM-es partnerrádió médiaszolgáltatási jogosultságát, valamint folytatta több rádiós pályázat lebonyolítását.