Bartus Szilvia, a Sony Pictures távozó marketingvezetője

Távozott Bartus Szilvia, a Sony Pictures regionális marketingvezetője

Az eddig a VIASAT3, VIASAT6, AXN és Sony csatornák kommunikációjával is foglalkozó Bartus Szilvia új munkahelye az Erste Bank lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az Erste Bankhoz igazol Bartus Szilvia, a Sony Pictures Television CE regionális marketing vezetője.

A szakember a televíziós médiavállalat közép-európai régiójának integrált marketing kommunikációját irányította az elmúlt években.

Bartus Szilvia a jövőben kreatív vezetőként folytatja a bankszektorban.

Bartus Szilvia ügynökségi oldalon kezdte pályafutását, majd a Viacom marketing menedzsereként olyan márkákért felelt mint a Comedy Central, a Nickelodeon vagy a Paramount channel teljes körű marketing kommunikációja. 2016-ban csatlakozott a Sony Pictures Television CE csapatához mint közép-európai marketing vezető, ahol régiós szinten irányította a Sony televíziós csatornamárkáinak kommunikációját.

A szakember felelt a VIASAT3, VIASAT6, AXN és Sony csatornák B2B és B2C marketing aktivitásaiért.

„Mindig vonzott, hogy egyre keményebb fába vágjam a fejszémet, és nagyon inspirál, hogy a nehezebben megfogható banki termékeket, hogyan tudom majd kreatív módon megmutatni az ügyfeleknek. Nagy váltásnak tűnik ez egy 200 első randi vagy Exek az édenben után, de rettentő motivált vagyok, hogy igazán jó bank-reklámok szülessenek az Ersténél az irányításom alatt” – búcsúzott a médiacégtől Bartus Szilvia.

További karrierhírek olvashatók a Media1 karrier rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestereként a sajtónak nyilatkozik

Mindenki ellenszegül Mészáros Lőrinc akaratának

Sorra kapják az ügyvédi leveleket azok az internetes médiumok, amelyek leközölték a felcsúti nagyvállalkozó tegnapi ingerült megnyilvánulását, hogy ha nem távolítják el azt, perre számíthatnak, sőt mint a Media1 megtudta, olyanok is kaptak levelet, akik le sem hozták a hangfájlt. Körképünkből kiderül, ki hogyan fogadta a levelet.