fbpx
A Sony Pictures Television Networks (SPTN) magyarországi tévécsatornái

Megerősítették: jön a VIASAT2 és a VIASAT FILM – új műsorvezetővel tér vissza az Észbontók jubileumi évada a VIASAT3 csatornára

Hivatalosan is megerősítette az Antenna Group a Media1 korábbi információját arról, hogy március 24-én két csatornája is átalakul a magyarországi portfóliójában: az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven folytatja működését ezután.

A két névváltásról február elején a Media1 nem hivatalos forrásból már beszámolt, és megmutattuk azt is, milyen ábrás védjegyet védtek le a VIASAT2 számára, de akkor az Antenna Group sajtósai nem reagáltak a megkeresésünkre, nem erősítették meg, igaz, nem is cáfolták az információinkat.

Mint megírtuk, a névváltásra azért van szükség, mert a Sony Pictures Television Networks (SPTN) tavaly eladta a magyarországi leányvállalatot is a görög Antenna Group nevű médiakonszernnek, és a névhasználatot átmenetileg még lehetővé tevő szerződés hamarosan lejár.

A Viasat2 logója
A Viasat2 logója. Fotó: Media1 / Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

A Sony MAX alakul át VIASAT2-re

Az Antenna mostani közleményében, melyben megerősíti a Media1 információit, azt írják, hogy a SONY MAX helyére érkező VIASAT2 friss, fiatalos tévécsatorna leginkább a női közönségnek szolgál majd különleges tartalmakkal. A nemzetközi felhozatalban a romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett új dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshow-k várják majd a nézőket. Úgy fogalmaztak, hogy a VIASAT2 magas színvonalat biztosít a nézők számára, megtestesítve mindent, amire fiatal női nézők kíváncsiak lehetnek.

A Sony Movie Channelből VIASAT FILM lesz

A Sony Movie Channel csatornát felváltó VIASAT FILM kiemelkedő filmélményt kínál majd: a csatorna a világ legnagyobb stúdióinak kasszasikereivel, klasszikus és kultikus filmekkel lepi meg a nézőket, de tematikus hetekkel és filmmaratonokkal is kikapcsolódást nyújt majd a szürke mindennapokra. A VIASAT-család egyik legújabb tagjaként a minőségi és felhőtlen szórakozást testesíti meg a csatorna – írják a közleményben.

VIASAT FILM
VIASAT FILM. Az új arculat

„A két csatorna átalakulásával erősítjük az Antenna Group teljes hazai portfólióját és a VIASAT-családot, amely szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt a nézőknek, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről és valóságshowkról vagy hazai tartalmakról. A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak”

– mondta Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

Benda Gergely, az SPT-csatornákat felvásárló Antenna Entertainment új ügyvezető igazgatója
Benda Gergely, az SPT-csatornákat felvásárló Antenna Entertainment új ügyvezető igazgatója
Fotó: Antenna Group

Új műsorvezetővel tér vissza  a VIASAT3-ra az Észbontók

Az Antenna Entertainment lapunknak küldött közleményében bejelentette azt is, hogy idén tavasszal érkezik az Észbontók című műveletlenségi vetélkedőjének folytatása. A 10. évadban a játékosokat és a celebeket új házigazda várja, a jubileumi epizódokban a népszerű humorista, Kiss Ádám feladata lesz a felhőtlen szórakozás biztosítása.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam”

– mondta Kiss Ádám.

Kiss Ádám, az Észbontók 10. évadának műsorvezetője
Kiss Ádám, az Észbontók 10. évadának műsorvezetője. fotó: Antenna Group

A különleges évad mellett a produkció készítői még egy újdonsággal készülnek a közönség számára: a premier előtt ugyanis jön a VIASAT3-ra az Észbontók Best Of, amiben az előző szezonok legszórakoztatóbb pillanatait élhetik át a nézők újra. A rendhagyó adások során különböző hírességek is visszatérnek majd, hogy elmeséljék a műsorral és a játékostársakkal kapcsolatos élményeiket.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A korábbi Sony Pictures Television Networks (SPTN), ma Antenna Group magyarországi tévécsatornái eddig.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások