fbpx
V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja újságírója

Andrà tutto bene! – Vendégünk volt V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja legendás újságírója

Kisebb-nagyobb szünetekkel már több évtizede dolgozik a Nők Lapja újságírójaként V. Kulcsár Ildikó, akinek a neve szinte összeforrt a magazinnal. Most a Media1 podcastjának vendége volt.

A Media1 Podcastban V. Kulcsár Ildikó sokat mesélt az elmúlt évtizedekről, és elárulta azt is, hogyhogy nem unta még meg mindazt, amit ennyi ideje csinál, és mi jelent számára még most is örömöt, motivációt. Beszélt a jövőbeli terveiről is, az olaszok iránti rajongásáról, az Andrà tutto bene gondolatvilágról, de napjaink aktuális témái, például a háború is többször szóba került. Elárulta azt is, milyen (örömteli) magánéleti okok vannak amögött, hogy nemrég eltűnt a neve az impresszumból, ami miatt sokan persze azonnal találgatni kezdtek – mint szavaiból kiderült, a találgatások alaptalanok: bár egy állandó rovatát leadta, és az interjúban említett örömteli magánéleti okok miatt kissé visszavesz a tempóból, de írásaival ezután is találkozhatnak az olvasók.

A beszélgetésünk V. Kulcsár Ildikóval a fotója alatt található lejátszó segítségével indítható.

V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja újságírója
V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja újságírója

A Media1 Podcast korábbi epizódjai elérhetők a Media1.hu-n és a vipcast powered by Media1 podcast oldalon, valamint meghallgathatók a Spotify-on, iTunes-on, Google Podcaston.

Múlt héten Kövesdi Péter, az Érd TV-t működtető Érd Médiacentrum ügyvezetője volt a Media1 vendége – az a beszélgetés itt érhető el.

További tartalmak találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások