fbpx
Nascar.

Több hazai szolgáltatónál jelenik meg a DIGI sportcsatornáját felváltó Match4

Közeleg az átállás, éjfélkor elsötétülnek a DIGI sportcsatornái, és indul a Match4. Most megérkezett a teljes lista, hogy mely szolgáltatóknál lesz elérhető az új sportcsatorna az induláskor.

Pénteken, azaz holnap indul a Match4, mely már a rajt pillanatában elérhető lesz a korábban kommunikált DIGI mellett a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatában is – tájékoztatta a televíziócsatornát működtető Network4 médiaszolgáltató a Media1.hu-t csütörtökön.

Match4

Mint arról már beszámoltunk, a Match4-re érkezik a Premier League, valamint a francia LIGUE 1 is. A csatorna kínálatához tartozik még a skót Premiership és az angol ligakupa is, ám a futball mellett más sportágak is láthatóak lesznek, így például a NASCAR-futamokat is élőben láthatják a nézők. Érkezik még a WTA női tenisztorna és szeptemberben folytatódik a darts-idény.

Premier League.
Premier League. Fotó: Astoria Agency

Hozzátették: mindezek mellett az ARENA4+ streamingszolgáltatás is elérhető lesz a DIGI és a Vodafone kínálatában. A platform segítségével a MotoGP nézői maguk dönthetik el, hogy melyik kameraállásból szeretnék nézni a futamokat és az időmérőket, a Bundesliga multifeed élő statisztikai adatokkal szolgál, az NFL RedZone pedig az amerikaifutball-liga körkapcsolásos műsorának követését teszi lehetővé.

Kaptunk egy előzetes videót is a csatornáról – mutatjuk.

És van még egy videónk.

A Media1 júniusban számolt be a DIGI sportcsatornáinak megszűnéséről, sőt, szeptember elsejétől további DIGI-csatornáktól is megválik a nemrég a 4iG által felvásárolt kábelszolgáltató: megszűnik ugyanis a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel, a Music Channel és a FilmNow is. Írtunk arról is, hogy milyen csatornák érkeznek ezek helyére a DIGI hálózatán (már ami már ismert).

Néhány hete Borsány-Gyenes András, a Network4 tulajdonosa és elnöke volt a Media1 Podcast vendége, akivel az új csatorna mellett több más érdekességről is szó esett, a beszélgetés itt érhető el.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító:NASCAR-futam. Fotó: Astoria Agency
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások