fbpx
Pécs Aktuál.

Alaptalanul vádaskodott a Pécs Aktuál a pécsi kormányellenes demonstráció kapcsán

A demonstrálók valójában félrehúzódtak, és meg is tapsolták a mentősöket, de a kormánypárti lap, a Pécs Aktuál mintha másik „mozit” nézett volna.

A 7300.hu nevű portál beszámolója szerint csütörtökön Pécsett kormányellenes tüntetés zajlott. A demonstráció során érkezett egy áthaladó mentőautó, melyet el kellett engedni. A kormánypárti Pécs Aktuál az egyik élő közvetítését úgy kommentálta, hogy „nem szándékosan, de mentőt akasztott meg a tömeg”. A lap ezt egy későbbi beszámolójában is kiemelte.

A Pécs Aktuál több olvasója is felháborodott ezen, mivel ez azt sugallta, hogy a tüntetők miatt hátrány ért valakit, akinek nagy szüksége lett volna a segítségre.

A 7300.hu azonban az Országos Mentőszolgálatnál is rákérdezett az esetre, hogy valóban megakasztották-e a mentőautót a demonstrálók.

„A tüntetés nem okozott fennakadást a mentőmunkában”

– érkezett a válasz a mentőszolgálattól.

A 7300.hu szerint egyébként a tüntetők gyorsan értesítették egymást, így mindenki félrehúzódott a mentőautó elől, és meg is tapsolták a mentősöket, „köszönjük a munkátokat” skandálások közepette.

Ezek szerint tehát úgy tűnik, a Pécs Aktuál nem mondott igazat. A Fidesz-közeli újság hátteréről itt írtunk korábban.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Pécs Aktuál / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások