fbpx
Járai Máté az RTL Reggeliben 2022. július 4-én.

Visszaengedték Járai Mátét az RTL Reggelibe

A műsorvezetőt korábban szerződésszegés miatt függesztette fel az RTL Klub.

Közel két hónap után ma, hétfő reggel ismét látható volt az RTL Reggeli című műsorában Járai Máté, a produkció egyik műsorvezetője – vette észre a Blikk.hu.

Járai felfüggesztéséről korábban a Media1 is beszámolt. A műsorvezetőt szerződésszegésre hivatkozva vette le ideiglenesen a képernyőről az RTL Magyarország, miután a színész-műsorvezető nem egyeztetett velük arról, hogy bizalmas, a műsor készítését és szerkesztését érintő kérdésekben nyilatkozik Istenes Bence internetes műsorában, az IstenEstben.

Az információ az volt, hogy a műsor szerkesztői nem ültették őt oda egy interjúra, amikor Rácz Jenő érkezett vendégként, mivel a két fél nem ápol jó viszonyt, így a séf a másik műsorvezetővel, Peller Mariann-nal beszélgetett, Járai pedig a háttérben anyák napi díszeket készített az egyik vendéggel

Járai tegnap, vasárnap a Blikknek elmondta, már nagyon várta a visszatérést:

„Izgatott vagyok a visszatérés miatt. Régi vágyam volt egy reggeli élő műsor vezetése, nagyon szeretem csinálni. Minden este izgatottan várom a másnapi adásmenetet, számolom az adásokat is, 87 volt az eltiltás előtt, tehát innen folytatom”.

A Jászai Mari-díjas színész 2020 novemberben csatlakozott a Reggelihez.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Járai Máté az RTL Reggeliben 2022. július 4-én. Fotó: RTL.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások