fbpx
Járai Máté, az RTL Klub Reggeli című műsorának új műsorvezetője, a Nyerő Páros versenyzője, Jászai Mari-díjas színész

Felfüggesztette az RTL Klub Járai Mátét, a Reggeli műsorvezetőjét

A reggeli műsor házigazdája szerződésszegés miatt kerül le egy időre a képernyőről.

A Blikk.hu szerint Járai Máté, a Reggeli műsorvezetője június 30-ig nem lesz képernyőn az RTL Klub műsorán.

A produkció azután döntött a büntetés mellett, hogy a színész nem egyeztetett velük arról, hogy bizalmas, a műsor készítését és szerkesztését érintő kérdésekben nyilatkozik Istenes Bence internetes műsorában.

Ugyanis Járai ott arról számolt be, hogy a szerkesztői nem ültették őt oda egy interjúra, amikor Rácz Jenő érkezett vendégként, mivel a két fél nem ápol jó viszonyt, így a séf a másik műsorvezetővel, Peller Mariann-nal beszélgetett, Járai pedig a háttérben anyák napi díszeket készített az egyik vendéggel – magyarázta a Blikk.

„Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerő Párosban, hogy nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetni a Reggeliben. Nem az ütött szíven, hogy Jenő nem ül le velem beszélgetni, hanem hogy ennyi év után még mindig kéri, ha én vagyok a műsorvezető, ő nem szeretne bejönni. Ezt az új szerkesztőnk nem tudta. (…) Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, azt mondta, akkor ő nem ül be”

mondta Járai az IstenEst című műsorban még május elején.

Az RTL szerint Járai szerződést szegett az információk kifecsegésével

A Blikk megkereste az RTL Magyarországot, szokványos-e, hogy egy vendég miatt az egyik műsorvezetőt „kiveszik” a beszélgetésből.

„Ebben az esetben nem ez történt. Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és A Konyhafőnök témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel”

– közölte a tévétársaság Marketing és Kommunikációs igazgatósága a lappal.

Járai Máté műsorvezetői oldala az rtl.hu portálon.
Járai Máté műsorvezetői oldala az rtl.hu portálon.

Járai Máté azt ígéri, a jövőben jobban odafigyel majd a szabályokra

Hogy végül több mint egy hónapra levették a képernyőről, maga Járai számolt be egy mai, csütörtöki Instagram-bejegyzésében.

„Pár poszttal ezelőtt örömködtem, hogy képernyős arc vagyok, nos most egy kicsit mégsem. Ugyanis szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is)”

– fogalmazott Járai Máté.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Járai Máté. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások