fbpx
Havas Henrik a Havas kimondja című műsor felvételén

Havas Henrik új műsort indít, mivel tőle is megvált az N1TV

Havas néhány hete még arról beszélt, hogy csak nyári szabadságra küldték a műsorát az N1TV-től. Most viszont egy budapesti bérház udvaráról élőben jelentkezve máris bejelentette az új, az N1TV-től függetlenül induló műsorát, amelyből már fel is vettek néhány részt.

Június közepén a Media1-en már beszámoltunk arról, hogy tömeges elbocsátás kezdődött a Jobbik-közeli Alfahírnél és az N1TV-nél, és ez Havas Henriket is érinti, akitől másokhoz hasonlóan ugyancsak megváltak. Havas az N1TV-nél Havas megmondja címmel vezetett műsort, mielőtt a Jobbikban kialakult belső konfliktusok következtében az N1TV-nél és az Alfahírnél megtörtént a tömeges elbocsátás.

A Media1 telefonon érte el őt az elbocsátásakor, de akkor még csak azt nyilatkozta, neki csak annyit közöltek, hogy nyári szabadságra küldik a műsorát, ezzel együtt hozzátette, akkor sem esne kétségbe, ha ez másképp alakulna, ugyanis bőven van dolga így is. (A korábbi cikk és benne Havas Henrik nyilatkozata ITT érhető el.)

Havas a jelek szerint tényleg nem esett kétségbe, ugyanis mostanra ő is ráeszmélt, hogy nem csupán nyári vakációról van szó, hanem elbocsátásról, legalábbis az imént Havas Henrik közzétett egy élőben közvetített másfél perces Facebook-videót, amelyben egy budapesti bérház udvarának teraszán bejelenti, hogy meglehetősen sanyarú körülmények között (jelen esetben egy korlát előtt ülve, tériszonyával küzdve a bérház folyosóján) új műsort indít. A műsor címe Havas kimondja lesz. A műsorvezető azt mondja, még a műsor anyagi háttere is kérdéses, de mégis belevágnak, pontosabban most felvettek pár videót, aztán a többi majd kialakul, eldől, hogy lesz-e pénz profibb technikára és így tovább.

Mutatjuk a Havas kimondja első rövid videóját.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások