fbpx
SkyShowtime

Most már biztos, hogy elindul Magyarországon is a SkyShowtime még az idén

Teljes körű hatósági jóváhagyást kapott a SkyShowtime nevű új streaming-szolgáltatás indítására a Comcast és a ViacomCBS.

A Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. közös streaming vegyesvállalata, a SkyShowtime megkapta a teljes körű hatósági jóváhagyást és a tervei szerint az idei év egy későbbi időpontjától kezdődően több mint 20 európai országban, 90 millió háztartás számára elindítja a szolgáltatást – számoltak be a vállalatok a Media1.hu-hoz szerdán este eljuttatott közleményükben.

Megerősítették, hogy a SkyShowtime Magyarországon, illetve az alább felsorolt országokban válik majd elérhetővé az idei év egy meg nem nevezett időpontjától:

Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan így kommentálta a fejleményt:

„Nagyon örülünk, hogy a SkyShowtime az összes hatósági jóváhagyást megkapta, izgatottan várjuk, hogy ezt az új, egyedülálló, a világszerte legkedveltebb szórakoztató tartalmak széles körét felvonultató szolgáltatást a fogyasztók millióihoz eljuttassuk ezekben az országokban.”

Sok-sok tartalom érkezik

Mint arról korábban a Media1 már tavaly augusztusban beszámolt, a Skyshowtime az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS kínálatával érkezik majd, vagyis rendkívül széles kínálatról van szó. A SkyShowtime több mint 10 ezer órányi szórakoztató tartalmat kínál majd minden műfajból és minden nézői csoport számára, magába foglalva fikciós sorozatokat, vezető franchise-okat, premier filmeket, gyerek- és családi tartalmakat, helyi gyártású műsorokat, dokumentum tartalmakat és még sok más műsort.

A további részletekre egyelőre várni kell, mert például az árazást csak később közlik.

Sarhant egyébként idén a közelmúltban nevezték ki a SkyShowtime vezérigazgatójának. A vezető a Comcastnél és a ViacomCBS-nél is hosszú éveken át dolgozott korábban és egy évtizedet töltött az EPIX előfizetéses tévécsatornánál is. Az EPIX alelnök-ügyvezető igazgatójaként a szolgáltatókkal együttműködve országos terjesztést biztosított az EPIX számára és elindította a csatorna közvetlenül a fogyasztók számára előfizethető szolgáltatását is, ami a cég leggyorsabban növekvő bevételi időszakát és az előfizető nézők számának megduplázását eredményezte.

Idén Magyarországon jelentősen bővül a különféle streaming-szolgáltatások kínálata. Mint azt korábban megírtuk, érkezik az HBO MAX és a Disney Plus is, de épp tegnap indult el a History Play is.

További hírek érhetők el a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások