fbpx
Csáki Attila, a Petőfi Rádió Elektrik című mixműsorának új műsorvezetője

Csáki Attila a Petőfi Rádió új műsorvezetője

Csáki nagy álma valósul meg ezzel.

Egy, a Media1 által megtalált LinkedIn-bejegyzésben Csáki Attila arról számolt be, hogy ő lesz a szavai szerint legmenőbb esti mixműsor, az Elektrik műsorvezetője a Petőfi Rádióban.

Azt írta: 14 évvel ezelőtt, amikor először besétált az akkor még működő kisközösségi rádióba Szegeden, még csak álom volt számára, hogy egyszer egy országos rádióban is megszólalhat majd. Most viszont eljött a nap, amit még most is nehezen hisz el.

Csáki Attila DJ-műsora hétfőtől szombatig 21 órától 24 óráig hallható ezentúl a Petőfi Rádióban. A műsorvezető azt ígéri, hogy minden nap más-más zenei stílussal, és az ország legtehetségesebb lemezlovasaival várja ezentúl a hallgatókat a Petőfi Rádió elé.

„Nagyon megtisztelő dolog ez, de egyben hatalmas felelősség is, igyekszem minden estétekbe jó kedvet, jó hangulatot csempészni. Köszönöm a Petőfi Rádiónak a bizalmat, hálás vagyok! 🙏🏻” – említette Csáki.

Csáki Attila a LinkedIn-profilja szerint karrierje során olyan rádiós médiaszolgáltatóknál dolgozott mint a Radio Plusz Szegeden, a Radio Smile Kiskunfélegyházán, a Rádió 451 Szentesen, a Rádió 88 Szegeden. Övé ezenkívül a Techmánia nevű podcast, és a Magyar Telekomnál product & settlement szakértőként dolgozik.

Még több hír található a Media1.hu oldalon. Ott vagyunk Facebookon, és már megtalál minket Telegramon is, ahol hírcsatornánkra feliratkozva akár push üzeneteket is kérhet legfrissebb tartalmainkról!

Borító: Csáki Attila, a Petőfi Rádió Elektrik című mixműsorának új műsorvezetője. Fotó: LinkedIn
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások