fbpx
Fórizs Tibor, az Antenna Entertainment távozó regionális programigazgatója

Távozik az AXN, a VIASAT3, a VIASAT6, a VIASAT Film és a VIASAT2 programigazgatója

Fórizs Tibort 8 hónappal ezelőtt nevezték ki a regionális programigazgatói pozícióra, épp azelőtt, hogy a görög Antenna Group megvette a Sony Pictures Television Networks közép-európai részlegét, most mégis váratlanul távozik.

A regionális programigazgató távozásról elsőként beszámoló SorozatWiki megkérdezte a hirtelen távozás okáról az Antenna Entertainment televíziós társaságot, mely tavasz ősszel erősítette meg, hogy átvette a csatornák működtetését a Sony Pictures Television Networkstől (SPTN).

A televíziós társaságnál hivatalosan is megerősítették, hogy a tavaly szeptemberben kinevezett Fórizs Tibor távozik az Antenna Entertainment régiós programigazgatói (Programming Director) pozíciójából.

A lépést így indokolták:

„Az Antenna Entertainment programming divíziójához tartozó funkcionális egységekben jelenleg egy strukturális újragondolás van folyamatban, amely a Programming Director pozíciót is érintette. Fórizs Tibor távozása után a programming részlegben végbemenő folyamatok lebonyolítását Francesco Denti segíti külsős tanácsadóként. A szakember 20 éves tapasztalattal rendelkezik – pályafutása során többek között a Fox Networks csoport közel-keleti részlegénél felelt alelnökként a szórakoztató csatornákért. A Programming Director pozícióról a strukturális átalakítások után fog dönteni a vállalat.”

A válaszban az Antenna csoport arra ugyanakkor nem tért ki, miért szervezik át a programigazgatóhoz tartozó funkcionális egységeket.

Mint arról a Media1 is beszámolt korábban, Fórizs Tibor az Antenna Entertainment előtt az RTL Magyarországnál volt műsorbeszerzési igazgatója.

Még több hírt talál a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is. Kérheti híreinket RSS segítségével és Telegramon is.

Borító: Fórizs Tibor, az Antenna Entertainment távozó regionális programigazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások