fbpx
DIGI.

Árat emel a DIGI

Az áremelés legjobban a mobilszolgáltatás ügyfeleit érinti, de a legtöbb otthoni szolgáltatás tarifája is emelkedik.

A jelenlegieknél drágább díjcsomagokat vezet be kínálatába júliustól a DIGI – írta a társaság honlapján közzétett tájékoztató nyomán a HWSW.

Drágább lesz valamennyi (új) tévés díjcsomag, az internet-előfizetés és a mobilos tarifák is.

Az áremelés legjobban a 2019-ben indult DIGI Mobil előfizetőit érinti, akik korábban eleve határozatlan idejű szerződést köthettek csak a vállalattal, így az új havi díjak július 1-jétől automatikusan alkalmazhatóak az esetükben – hívta fel a figyelmet a portál.

A DIGI mobil Plusz és Max tarifák díja az eddigi 1.500-ról 1.600 forintra nő. Akik eddig más szolgáltatás mellé igényelték a mobilszolgáltatást, azoknak 300 forinttal kell majd többet fizetniük, ami 30 százalékos áremelés. Szintén változik a DIGI Junior társ-díjcsomag előfizetési díja is; ez a jelenlegi 500 forintról 800-ra emelkedik, önállóan pedig 1.000-ről 1.100 forintra.

Nem változnak azonban további tarifatételek, így a perc- és az sms-díjak sem, valamint a díjcsomagokba foglalt szolgáltatások sem változnak.

DIGI
Fotó: DIGI-sajtószoba

Drágulás a lakossági vezetékes szolgáltatások esetében is

Július első napjától új lakossági vezetékes szolgáltatások lesznek elérhetők a DIGI kínálatában, melyek tartalma nem változik érdemben a 2019-ben bevezetett konstrukciókhoz képest, az árazásuk azonban emelkedik – kivételt egyedül a vezetékes telefonszolgáltatás képez, ezt nem érintik a változások.

A HWSW kalkulációja szerint az az előfizető, aki tévé- internet- és telefonszolgáltatást is igénybe vesz a DIGI-nél („DIGI Nekem” konstrukció), 400 és 900 forint közötti összeggel fog többet fizetni, a csomagban foglalt szolgáltatásoktól függően.

Új kézben a DIGI

Mint arról a Media1 beszámolt, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., valamint a leányvállalatainak 100 százalékos tulajdonrésze idén januárban a Jászai Gellért nevével fémjelzett 4iG tulajdonába került, amit a kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített. Az új tulajdonos egyik első lépése volt, hogy betette a Pesti TV-t a csatornakínálatába – mindez alig néhány hónappal azelőtt történt, hogy hivatalossá vált: a Pesti TV megszűnik.

A DIGI irányítását – ideiglenesen – Király István vette át április 19-én.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt kép: DIGI sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások