fbpx
Volf-Nagy Tünde az M1-en.

Az Orbán-interjút is készítő közmédiás riporter lesz Novák Katalin államfő kommunikációs vezetője

Novák Katalin tegnap, hétfőn hirdette ki, hogy milyen összeállítású csapattal vág neki a köztársasági elnöki megbízatásának.

Volf-Nagy Tünde felel majd a ma, kedden hivatalba lépő államfő, Novák Katalin kommunikációs ügyeiért  – számolt be a hvg.hu.

Volf-Nagy a közmédiától érkezett az államfő kommunikációs stábjába; ezt megelőzően az M1 riportere és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a műsorvezetője volt.

Mint azt a hvg.hu felidézte, Volf-Nagy több interjút is jegyez Orbán Viktorral, legutóbb február végén, amikor az orosz-ukrán háború volt a téma. De készített egy miniszterelnöki interjút tavaly is, a járvány kapcsán, amikor – egyebek mellett – azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy

„Ha már az oltásellenes kampányról beszéltünk, tegnap egy baloldali elemző azt mondta egy tévéműsorban, hogy az ellenzéknek jobban kellene használni a gyászolókat, mert számítása szerint ez körülbelül kétszázezer embert jelent, akik potenciális szavazók lehetnek. Hát mit lehet erre mondani?”.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Volf-Nagy Tünde az M1-en. Fotó: M1 / adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások