fbpx
Az Extreme Digital egyik üzlete.

Beolvad az Extreme Digital az eMAG oldalba

21 év után búcsúzik el végleg az Edigital.

Befejeződik az Extreme Digital és az eMAG összeolvadása, a két márka fúziója május 2-án történik meg – közölte lapunkkal keddi közleményében az e-kereskedelmi vállalat.

A közös platformon – mely az eMAG neve alatt fog működni a továbbiakban – mindkét márka körülbelül négymilliós termékkínálata és valamennyi szolgáltatása elérhető lesz. Egyebek mellett az Extreme Digital offline és online platformokat ötvöző működési modelljét is továbbviszik, így az online jelenlét mellett az üzlethálózat is megmarad.

eMAG, Extreme Digital.
eMAG, Extreme Digital. Fotó: eMAG

A fúziót április 19. és május 11. között a mobilalkalmazásból aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal is ünneplik.

„Mostanra értünk a két márka fúziójának utolsó fázisához, amelynek keretében a webáruházainkat is közös platformra költöztetjük. Régóta készülünk erre a változásra, ami vásárlóink számára is számos előnnyel jár majd: már rövid távon pozitív változásokat fognak tapasztalni, többek közt a rendelések teljesítésének gyorsaságában. Az egy platformra költözéssel az Extreme Digital elmúlt több mint húsz év alatt a műszaki cikkek terén kialakított szakértői imázsa nem vész el, hiszen az eMAG megörökölte a terület hatékony kiszolgálásával kapcsolatos know-how-t, továbbá a szaküzletekben és az egyéb részlegekben is rengeteg egykori edigitalos munkatársunk dolgozik”

– mondta Várkonyi Balázs, az eMAG-Extreme Digital ügyvezetője.

Várkonyi Balázs, az eMAG-Edigital vezetője
Várkonyi Balázs, az eMAG-Edigital vezetője (archív)

Ezt kell tenniük az Extreme Digital ügyfeleinek

A meglévő edigitalos ügyfelek az eMAG honlapján egyszerűen létrehozhatnak egy új, eMAG-fiókot a korábbi edigitalos fiókadataikkal, ha utóbbival még nem rendelkeznek. Az Extreme Digital webáruház költözését követően az eMAG oldalán kialakított felületen keresztül pedig gond nélkül hozzáférhetnek majd a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos adatokhoz, számlákhoz, a jótállás érvényesítéséhez kapcsolódó dokumentumokhoz.

Easybox csomagautomata - az eMag és az Extreme Digital közös csomagátadója
Easybox csomagautomata – az eMag és az Extreme Digital közös csomagátadója

Május 2. után a még az Extreme Digital oldalán feladott, folyamatban lévő rendeléseket is fennakadás nélkül teljesíti a cég a szóban forgó dátumot követően is, és ezek nyomon követésére is lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, emellett az ügyfélszolgálat is fogadja az edigitalos rendelésekkel kapcsolatos megkereséseket.

Új helyre költözik a vállalat

A közlemény szerint a fúzióval jelentősen csökken a cégszervezet komplexitása. A vállalat jelenleg mintegy ezer munkatársat foglalkoztat, folyamatos bővülése, és a pandémia visszaszorulása nyomán az irodába visszatérő munkatársak miatt eléri jelenlegi székhelyének korlátait.

Ezért a vállalat hosszú távú bérleti szerződést írt alá a WING fejlesztésében épülő, várhatóan 2023 elején elkészülő Liberty irodaház déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában lévő két emeletre. Az új, számos nyitott közösségi teret  kínáló székház képes lesz kiszolgálni az eMAG-Extreme Digitalnál is egyre nagyobb teret hódító hibrid munkavégzéssel kapcsolatos igényeket.

A két márka összeolvadását még 2019-ben jelentették be, itt írtunk róla.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Az Extreme Digital egyik üzlete. Fotó: Extreme Digital / Facebook.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások