fbpx
Pesti Hírlapot terjesztenek egy virágárusnál 2020. május végén

Napilapból hetilap lesz a Pesti Hírlap

A Pesti Hírlap kiadója, a Michaeli, Schwartz & Brit Media mától, meghatározatlan időre felfüggeszti a Pesti Hírlap napi megjelenését.

Trencséni Dávid, a Pesti Hírlap kiadójának hírigazgatója csütörtökön azt közölte a Media1.hu-val, hogy tekintettel a drasztikusan emelkedő nyomdai költségekre, ezentúl csak hetente egyszer, péntekenként jelenik meg. Ezzel párhuzamosan a kiadó fejleszti a Pesti Hírlap digitális megjelenését, valamint új, egyedi tartalmakkal jelentkező webfejlesztést is elindít a pestihirlap.hu oldalon.

A Pesti Hírlap 2020 elején jelent meg először, akkoriban napilapként, majd nem sokkal később a COVID-19 járvány miatt felfüggesztették a működését. Később a lap az interneten tért vissza egy időre hetilapként, majd egy idő után újra megjelent nyomtatásban is. A Pesti Hírlap kalandos történetéről itt érhetők el írásaink.

Pesti Hírlap
Pesti Hírlap korábban

A Schabi Michaeli és Milkovics Pál érdekeltségében lévő kiadó lapja, a Pesti Hírlap napi megjelenésének leállásával már a 3. sajtótermék kerül bajba az április 3-i választások után: néhány napja a kormánypárti médiaholdinghoz, a Mediaworkshöz (KESMA) tartozó FourFourTwo és a City7 is megszűnt.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Ott vagyunk Facebookon is.

Kérheti híreinket Telegramon is.

Borító: Pesti Hírlapot terjesztenek egy virágárusnál 2020. május végén
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások