fbpx
A Jóban Rosszban néhány szereplője.

Nosztalgiázva búcsúztatja a Jóban Rosszban című sorozatot a producere és a 17 év után megszűnő széria két szereplője

A mai napon végleg bezárja a kapuit a Csillagvirág Klinika. Videó is készült az utolsó forgatási napról.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 17 év és 4.287 epizód után ma, csütörtök este végleg véget ér a Jóban Rosszban, a TV2 Média Csoporthoz tartozó SuperTV2 napi sorozata.

A széria megszűnését még tavaly júniusban jelentették be, és a forgatást már egy hónappal később be is fejezték.

A legutolsó rész ma, csütörtök este 19:30-kor kerül képernyőre a SuperTV2 műsorán.

Egy szappanmárka volt a munkacím

A tévétársaság mai közleménye felidézte: 2004-ben, amikor kiderült, hogy egy szappanopera indul a TV2-n, akkor hetekig úgy forgatták a produkciót, hogy címe sem volt: egy régi szappanmárka nevén futott a munkacím.

„Ahogy birtokba vettük a több ezer négyzetméteres stúdiót, és vártuk a »karakterbibliát«, az semmihez nem volt fogható, hiszen azelőtt a legtöbbünk nem volt részese ekkora gépezetnek”

– mesélt az első forgatási napokról Madár Vera, aki csaknem az elejétől szerepelt a sorozatban. A színésznő azt is hozzátette, hogy eleinte a Kékmacsek nevű hely sem létezett; az Arany Virág volt az elődje, kockás abrosszal és trófeákkal a falon.

Felhős György, a Jóban Rosszban producere egy nagy családként gondol erre a közösségre a mai napig:

„Azt gondolom a főszereplőinkre régi ismerősökként tekintenek a nézők, ugyanakkor az elmúlt egy-két évben új arcok is csatlakoztak ehhez a nagy családhoz, ami jót tett a csapatnak. Mivel már fél éve leálltak a forgatások, így elmondhatom, nagyon megváltozott mindannyiunk élete a Jóban Rosszban nélkül, de tovább léptünk”.

Pikali Gerda 2014 óta alakította Nagy Gabriella százados karakterét:

„Gabi, a karakterem és a forgatókönyv szerinti kollégák, a rendőrőrs tagjai különösen jó közösséget alkottunk. A sorozatbeli partneremet Jenőt, Bozsó Péter alakította, akivel már az egyetem óta jó barátok vagyunk. A szerep szerinti lányomat Nagy Rebekát, tényleg saját lányomként szeretem. Hálás vagyok ennek a sorozatnak, nagy filmes rutint szereztem a napi forgatásokon. Egy színésznek tudomásul kell venni, hogy a darabok lekerülnek a színlapról, egy-egy szereptől meg kell válni. A Jóban Rosszban csapattal azonban nem szakad meg a kapcsolat, rendszeresen beszélünk egymással és személyesen is találkozunk”.

Az utolsó forgatási napról egy videós összefoglaló is készült:

Az RTL Klub hasonlóan régen futó napi sorozata, a Barátok Közt is véget ért tavaly, az utolsó részt júliusban tűzték képernyőre.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a Jóban Rosszban néhány szereplője. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások