fbpx
A Jóban Rosszban egyik jelenete

Megvan, mikor búcsúzik el örökre a Jóban Rosszban

A sorozat forgatásait még 2021 júliusában befejezték, és most kiderült, hogy mikor mutatják be a befejező részt a televízióban.

Mint arról a Media1 is beszámolt, a TV2 Média Csoport tavaly júniusban jelentette be, hogy 16 év után véget ér a Jóban Rosszban című napi sorozatuk.

A 2005-ben indult széria forgatását egy hónappal később, júliusban be is fejezték – az azonban nem volt ismert, hogy mikor vetítik le az utolsó részt, miután októbertől egy rövid időre szüneteltették is a produkciót, és csak idén januárban tűzték ismét képernyőre.

Most a SorozatWiki észrevett a TV2 Playen egy reklámot, amelyben a tévétársaság elárulta, mikor fejezik be a Jóban Rosszbant: az utolsó epizódot április 14-én, jövő hét csütörtökön 19:30-kor vetítik a SuperTV2 műsorán.

Az RTL Klub hasonlóan régen futó napi sorozata, a Barátok Közt is véget ért tavaly, az utolsó részt júliusban tűzték képernyőre.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások