fbpx
A Vodafone egyik magyarországi üzlete, Óbudán

Mégsem törli a Vodafone a Viasat3, az AXN, az AXN HD, a Viasat2, a Viasat HD és a Viasat Film csatornákat

Korábban a Vodafone már a honlapján is közölte, hogy törli ezeket a tévécsatornákat. Mostanra azonban mégis megegyezett a kábelszolgáltató és a görög médiaszolgáltató a csatornák további terjesztéséről.

Mint arról a Media1 beszámolt, a Vodafone Magyarország a honlapján közzétett egy hivatalos jogi tájékoztatót, mely szerint május elsejétől úgy változnak az általános szerződési feltételei (ászf), hogy abból kikerül az AXN, az AXN HD, a Viasat Film, a Viasat2, a Viasat3 és Viasat3 HD csatorna. Ezek a tévécsatornák mind a görög Antenna Grouphoz tartoznak. (A csatornákat korábban működtető Sony Pictures Television Networks kivonult Magyarországról és a régió több más országából, így kerültek ezek a görög médiakonszernhez.)

Nem sokkal ezelőtt azonban a Vodafone Magyarország egyik vezetője jelezte a Media1 részére, hogy mégis sikerült megegyeznie a két cégnek, így az említett csatornák terjesztése megmarad. Ezzel egyidejűleg egyébként ezt az Antenna Group kommunikációs ügynökségétől is megerősítették részünkre e-mailben.

Maradnak tehát a csatornák, erről hamarosan a társaság a weblapján is beszámol majd, ezt ígérte nekünk a névtelenséget kérő illetékes a Vodafone-nál.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Csatlakozhat hozzánk Telegramon is, hogy azonnal értesüljön legújabb tartalmainkról! Megtalál minket Facebookon is.

Borító: A Vodafone egyik magyarországi üzlete, Óbudán. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások