fbpx
Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország leköszönő ügyvezető igazgatója.

Egy új budapesti nevezetességhez igazol Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország két évtized után távozó ügyvezetője

Óhidi a médiaipar után a turizmus területén folytatja karrierjét.

Mint arról a Media1 még február elsején beszámolt, több mint két évtized után távozott a Marquard Media Magyarország (a Joy, az Instyle, az Éva, a Runner’s World és több más magazin kiadójának) ügyvezető igazgatói posztjáról Óhidi Zsuzsanna, azaz a médiavállalat első számú embere.  Megírtuk azt is, hogy a médiacég vezetése az ügyvezető távozása után jelentősen átalakult, és a vállalat azóta el is költözött megszokott óbudai helyszínéről egy Perc utcai (azaz szintén óbudai) irodaházba. Az azonban csak most derült ki, mi lett Óhidi Zsuzsannával a posztról való távozás után.

A Media1 a volt ügyvezető friss, szerdai Linkedin-posztjából értesült arról, hogy mától ő a Budapesten nyíló, első franchise konstrukcióban működő MADAME TUSSAUDS attrakciót megvalósító Dorottya Experience Kft. operatív igazgatója.

Óhidi Zsuzsanna a közösségi karrierportálon így fogalmazott:

„Ma kezdek az új munkahelyemen, egy új területen, új iparágban. A médiából turizmus lesz, a szuper kiadványokból pedig egy lenyűgöző turisztikai látnivaló. Mi az, ami mégis ugyanaz marad? Az értékteremtésre való törekvés, az igényes szórakoztatás, az emberek idejének minőségi tartalommal való megtöltése – ezúttal a valós térben, a fizikális világban. A jövőben is egy profi licenctulajdonos elképesztően erős nemzetközi márkájával fogok dolgozni, hiszen a Merlin Entertainments a világ egyik vezető szórakoztatóipari vállalata, a világ 25 országában 130 attrakciót üzemeltetnek olyan brandekkel, mint Legoland, London Eye, SEA Life, Gardaland és a számunkra most legfontosabb: a MADAME TUSSAUDS.
Budapesten nyílik ugyanis az első franchise konstrukcióban működő MADAME TUSSAUDS attrakció, én pedig az ezt megvalósító Dorottya Experience Kft.-hez csatlakozom operatív igazgatóként. A főváros egyik leggyönyörűbb épületében, elképesztő igényességgel már javában épül a múzeum és rengetegen dolgoznak a háttérben azon, hogy világszínvonalon szórakozzanak majd a látogatók. Azt se feledjük, hogy Madame Tussauds egyike volt a világ első női vállalkozóinak, aki a 18. században (!!!) egyszerre volt művész, vállalkozó és egy igazi marketing zseni, akinek életműve a mai napig évente 10 millió látogatót vonz szerte a világban. Megtisztelő lehetőség és izgalmas kihívás ezen fantasztikus életmű magyarországi történetének a részévé válni. #hellotourism #hellomadametussauds #hellofamousfun.”

Még több hír érhető el a Media1 portálon. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is! Kérje híreinket Telegram-csatornánkon is, hogy garantáltan ne maradjon le a legújabb tartalmakról!

Borító: Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország leköszönő ügyvezető igazgatója, a MADAME TUSSAUDS új COO-ja. Fotó: Astoria Agency / Media1-archív

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások