fbpx
Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország leköszönő ügyvezető igazgatója.

Távozik posztjáról Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország ügyvezetője

Megújult menedzsment- és vállalatvezetési struktúrával folytatja a Marquard Media Magyarország (MMM), miután Óhidi Zsuzsanna több mint két évtized után távozik a médiavállalat éléről.

A Marquard Media Magyarország keddi, a Media1-hez eljuttatott közleményéből kiderül: március elsején, közel két évtized után távozik pozíciójából Óhidi Zsuzsanna ügyvezető igazgató, de a folytonosság biztosítása érdekében szerepet kap abban a frissen alakult non-executive boardban, amelynek tagja rajta kívül Bijan Khezri, a Marquard Media Group (MMG) vezérigazgatója és Rainer Rosenbusch, az MMG gazdasági igazgatója is. Ennek a boardnak tartozik beszámolási kötelezettséggel egy újonnan felálló ötfős senior executive management.

A Marquard Mediához olyan lapok tartoznak mint a Runners World, a Joy és az Éva magazin, valamint több más lap.

Marquard Media Group

A közlemény szerint megújul a Marquard Media Magyarország menedzsmentjének struktúrája is. A cégnél 15 éve dolgozó Fenyővári Szilvia a pénzügyi igazgatói pozíciója megtartása mellett a Marquard Media Magyarország ügyvezetői igazgatói feladatait is ellátja a jövőben. Kinevezése kapcsán a következőképp fogalmazott:

„Az elmúlt 15 évben aktív szereplője voltam a cég minden változásának, fejlődésének. Az utóbbi időkben pénzügyi igazgatóként a Marquard Media Magyarország stabilitásának garantálása volt a feladatom, miközben támogattam azokat a folyamatokat, amelyek segítségével rövid időn belül klasszikus kiadóvállalatból modern, tech-vezérelt médiacéget alakítottunk. Megerősödött menedzsment csapatunkkal azon dolgozunk majd, hogy folytassuk a megkezdett transzformációt a tulajdonosi, hirdetői és fogyasztói igényeknek megfelelően”.

Az újonnan létrehozott tartalomigazgatói munkakört Alberti Petra tölti be, miközben marad a JOY és az InStyle magazinok főszerkesztője is. Lencsés Dávid jelenlegi digitális igazgató márciustól a digitális üzletfejlesztésért is felel, Jurásek Sándor kereskedelmi igazgató pedig továbbra is az értékesítési csapatot vezeti. A marketing osztályt a frissen érkező Kovács Levente marketing igazgató irányítja.

A Marquard Media Magyarország menedzsmentje.
A Marquard Media Magyarország menedzsmentje. Fotó: Astoria Agency

Bijan Khezri elmondta:

„Óhidi Zsuzsanna nemcsak a Marquard Media Magyarország vezetőjeként ért el kiváló eredményeket, hanem az elmúlt öt évben a Marquard Group menedzsment boardjának nagyrabecsült tagjaként is. Míg Zsuzsi távozását sok tekintetben veszteségként élem meg, hiszem, hogy ez a változás egyben nagyszerű lehetőség arra, hogy megerősítsük a magyarországi menedzsmentet és tovább építkezzünk a vezetése alatt elért eredményekre. Miután 2020-ban felgyorsítottuk content-to-commerce vezérelte átalakulásunkat, 2021-ben (…) újra profitábilis lett a vállalat, 2022-ben pedig erős alapokon folytatjuk az építkezést. Örömmel tölt el, hogy Jurásek Sándor és Kovács Levente is a menedzsment csapatunkat erősíti. A vállalatcsoport nevében szeretném kifejezni őszinte hálánkat Zsuzsinak, és boldogok vagyunk, hogy az újonnan alakult board tagjaként folytatja a munkát”.

Bijan Khezri, a Marquard Media Group (MMG) vezérigazgatója.
Bijan Khezri, a Marquard Media Group (MMG) vezérigazgatója. Fotó: Astoria Agency

Óhidi Zsuzsanna a következőket mondta:

„Felnőttkorom meghatározó részét a Marquard Media csapatának tagjaként töltöttem. A közel két évtizedet az állandó tanulás, fejlődés és megújulás, fantasztikus projektek és az elképesztően tehetséges kollégák teszik felejthetetlenné. Hálás vagyok, hogy egy olyan közösségnek lehettem a tagja, amit az erős alapértékek, a minőségbe, lojalitásba és jószándékba vetett hit kovácsol össze. Őszinte örömmel tölt el, hogy fantasztikus vezetők kapnak most új lehetőségeket, és együtt mutatják meg, hogy a Marquard Media továbbra is a magyar médiapiac egyik legszerethetőbb, legkülönlegesebb és legélhetőbb médiavállalata. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a nemzetközi vezetőség továbbra is számít rám a board tagjaként, ugyanakkor izgalommal várom, hogy tavasztól kiélhessem egy új iparág felfedezése iránti kíváncsiságomat. Új területen folytatom majd a számomra kulcsfontosságú értékteremtést és élményközpontú szórakoztatást, valamint kamatoztatom vezetői tapasztalataimat is”.

 

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország leköszönő ügyvezető igazgatója. Fotó: Astoria Agency
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások