fbpx
A Marquard Media Magyarország új irodája.

Elköltözött a Marquard Media Magyarország

A svájci médiacég magyar leányvállalata egy loft irodába helyezte át székhelyét.

Új központba, az óbudai Perc utca 8. szám alá költözött a Marquard Media Magyarország – tudatta egy csütörtöki, a Media1-hez is eljuttatott közleményében a kiadó.

Mint írták: az új irodát a stáb igényeire szabva alakították ki.

„Hónapokon keresztül figyeltük, miként változnak mintegy 70 fős cégünk irodahasználati szokásai. Mostantól minden kollégánk heti két napot tölt az irodában, hármat pedig otthon. Ez a hibrid munkavégzés nálunk jól bevált. Digitális fejlesztőink a home office-t választották, esetükben a csapatmunkánál is fontosabb a kötetlenség és a nyugalom (…)”

– mondta Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary nemrég kinevezett új ügyvezető igazgatója, hozzátéve: a szerkesztőségeknek, a salesnek, a marketingnek és az üzletfejlesztési csapatnak szüksége volt az irodai munkavégzésre, melyet nyílt terekkel oldottak meg.

A Marquard Media Magyarország új irodája.
A Marquard Media Magyarország új irodája. Fotó: Hámori Zsófia / Marquard Group Hungary

Mint írták: az egykori textilgyárban kialakított iroda alapterülete a korábbival megegyező, elrendezése azonban új. Két tágas open office terület kapott helyet: az egyik oldalon a sales és a JOY, InStyle, ÉVA és Runner’s World szerkesztőségek dolgoznak, míg a másik térfélen a marketing és az üzletfejlesztési osztály van.

A loft-jellege miatt az iroda világos. Fontos szempont volt, hogy a pénzügyi és adminisztrációs osztályok a tartalomkészítés nyüzsgésétől távol, egy nyugodt részlegben kapjanak helyet.

„Az étkezőt hamarosan kávézóvá alakítjuk, ahol kötetlenül találkozhatnak a dolgozók, látogatók, külsős szerzőink és partnereink. Azt vettük észre, hogy már olyan kollégák is beszélgetnek egymással, akiket a munkájuk eddig nem kötött össze (…)”

– tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Mint arról a Media1 is beszámolt, az elmúlt időszakban több változás is történt a cég vezetésében – távozott posztjáról Óhidi Zsuzsanna ügyvezető igazgató, aki egy non-executive boardban kapott új szerepet, továbbá megújult a menedzsment- és vállalatvezetési struktúra. Néhány nappal ezelőtt új tartalomigazgatót is kineveztek Alberti Petra személyében.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: a Marquard Media Magyarország új irodája. Fotó: Hámori Zsófia / Marquard Group Hungary
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások