fbpx
Osváth Zsolt, a ZSHOW Time YouTube-csatorna üzemeltetője.

Levette a politikai véleményét tartalmazó videókat a Fidesz elsöprő választási győzelme után a ZSHOW Time youtubere, és felhagy a politikai szerepvállalással

Osváth Zsolt úgy érzi „megsemmisült”. Párjával már a külföldi létet tervezi, igaz, egyelőre csak „B”-tervként.

Az eddigi formában felhagy a politikai szerepvállalással Osváth Zsolt, aki a ZSHOW Time néven működtet YouTube-csatornát – számolt be Osváth témában született videója nyomán a 24.hu.

A videós, aki néhány napja a Déri Stefit ért fenyegetések kapcsán arról írt, hogy őt Déri Stefivel ellentétben napi szinten éri ilyesmi, az ellenzéki előválasztás során meghívta a kanapéjára a jelölteket, majd egy napjukat is végigkövette; két héttel ezelőtt még Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje is tett nála egy utolsó látogatást.

A Fidesz vasárnapi győzelme után a youtuber még türelmet kért a követőitől, a minap azonban már egy videóban számolt be arról, hogy hogyan érez a történtek kapcsán:

„Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem. Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy olyat csináljak, amivel nem értek egyet”

– fogalmazott a videóban. Elmondta továbbá azt is, hogy bízott az ellenzék győzelmében, a Fidesz győzelme miatt azonban csalódott, és párjával már a külföldi életüket is elkezdték tervezni – igaz, egyelőre csak „B”-tervként.

Levette a politikai véleményt megfogalmazó tartalmait

Osváth Zsolt a csatornájáról eltávolította azokat a tartalmakat, amelyekben politikai véleményt fogalmazott meg. Az emberi jogok mellett azonban a jövőben is hallatni fogja a hangját – ígérte. Szerinte évekbe is beletelhet, míg egyszer lesz egy olyan ellenzék, amelynek az ország bizalmat szavaz.

A teljes, közel 20 perces videó itt érhető el:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Osváth Zsolt, a ZSHOW Time YouTube-csatorna üzemeltetője. Fotó: ZSHOW Time / YouTube.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások