fbpx
A Partizán mozgó stúdiója.

Alföldi Róbert, Hajós András és több más híresség is a Partizán műsorvezetője lesz a választások hetében

Nagyszabású élő választási műsorfolyammal készül a választások hetében a Partizán és a 24.hu, valamint lesz eredményvárójuk is.

A 2022-es országgyűlési választások hetében, jövő héten hétfőtől péntekig minden reggel és este választási műsorokkal jelentkezik a Partizán. Műsoraikban meghívott vendégek segítségével elemzik az aktuális közéleti és politikai eseményeket, a választás várható eredményét. Céljuk a Media1-hez megküldött szerdai közlemény szerint, hogy magas színvonalú és hiteles tájékoztatást nyújtsanak nézőiknek a választás hetében is.

Az elmúlt négy héten megtartott kamionos országjáró turnéjuk visszatér budapesti stúdiójukba a választást megelőző utolsó hétre, ahol reggelente folytatódik az agitPOP, melyben meghívott társműsorvezetők részvételével vitatják meg az aktuális közéleti és politikai híreket. A műsorban Gulyás Márton műsorvezető-társai lesz Alföldi Róbert színész-rendező, Falusi Mariann énekesnő, Pálinkás Szűcs Róbert szerkesztő-riporter, Veiszer Alinda műsorvezető, újságíró, valamint Hajós András műsorvezető, zenész, humorista.

Esti adásaikban nagyinterjú keretében többek között Márki-Zay Péterrel, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltjével, Ókovács Szilveszterrel, a Magyar Állami Operaház főigazgatójával és Beer Miklós nyugalmazott püspökkel beszélnek majd az aktuális belpolitikai kérdésekről, valamint Feledy Botond külpolitikai szakértővel szó lesz az Ukrajnát sújtó háborúról és annak várható következményeiről is.

Április 3-án, a választás napján maratoni élő adás várja a nézőket a Partizán és a 24.hu együttműködésében: elemzésekkel, friss adatokkal, helyszíni tudósításokkal, különleges interjúkkal várják a nézőket Pásztory Dóra és Krizsó Szilvia társműsorvezetésével kiegészülve. Emellett Budapest belvárosában, a Madhouse bisztróban a Partizán eredményváró helyszínére is várják a nézőket, hogy együtt kövessék a stábbal az aznapi  eseményeket.

Tegnap jelentette be az ATV és a Spirit FM is annak részleteit, hogy milyen választási műsorral készül. Az RTL pedig azt jelentette be, hogy Persze hogy szavazok címmel a választásokon való részvételre buzdító kisfilmeket mutat be.

Csatlakozzon a Media1 Telegram-csatornájához, hogy egyből értesítést kapjon a mobiljára a legújabb híreinkről!

Megtalál minket Facebookon is!

További hírekért kattintson ide!

Borító: A Partizán roadshow kamionja. Ezzel járták az országot az elmúlt hetekben. Fotó: Partizán / Media1-archív
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások