fbpx
Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője a Persze hogy szavazok című kampányban

Persze hogy szavazok! Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Erős Antónia, Lovas Rozi és Nótár Mary is szavazásra buzdít az RTL kisfilmjeiben

A négy évvel ezelőtti, szavazásra buzdító kampányához hasonlóan idén újra az országgyűlési választáson való részvételre ösztönző kisfilmeket sugároz az RTL Magyarország.

A Persze hogy szavazok címet viselő társadalmi célú reklámkampány rövid videóival a március 22-től április 3-ig, azaz az országgyűlési választást megelőző időszakban találkozhatnak a nézők az RTL Klub, az RTLII és a Cool televíziós csatornákon, valamint az rtl.hu videós hírportálon. A társadalmi célú reklámszpotokban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és hívják fel a figyelmet az országgyűlési választáson való részvétel fontosságára.

Az RTL Magyarország társadalmi célú reklámszpotjaiban többek között olyan hírességek buzdítanak szavazásra és osztják meg a választásokkal kapcsolatos személyes történeteiket mint Lovas Rozi, A mi kis falunk Erikája, aki nem sokkal második gyermeke születése után mondott igent a felkérésre és mesélt arról, milyen hagyományai vannak családjában a szavazásnak. Barabás Éva, a Fókusz műsorvezetője és Nótár Mary énekesnő is kiemeli, a családjuktól kaptak olyan útravalót, hogy nem volt kérdés számukra, mi a teendőjük a választás napján. Istenes Bence apukaként rendkívül fontosnak tartja, hogy gyermekei jövőjéről dönthessen, Sebestyén Balázs pedig feleleveníti, milyen volt annak idején leadni legelső szavazatát, és azt is elárulja, hogy ezúttal 12 éves fia is elkíséri majd a voksolásra.

Mások mellett Csonka András, az RTL Klubon szombat esténként látható vadonatúj szitkom, A Séf meg a többiek rejtélyes múltú szakácsa, Schobert Norbert fitneszguru, Sárközi Ákos, A Konyhafőnök zsűritagja, a Híradó műsorvezetői, Erős Antónia, Szabados Ágnes, Rábai Balázs, Szellő István, vagy a Survivor győztese, Pintér Dani is arról vall, miért tartja fontosnak, hogy a választások alkalmával éljen demokratikus jogával.

A kisfilmek az adásba kerüléssel egy időben az rtl.hu videós hírportálon is elérhetők lesznek: https://rtl.hu/cimke/valasztas-2022

 

 

Csatlakozzon hozzánk Telegram-csatornákon, hogy azonnal megkapja legújabb híreinket! Megtalál minket Facebookon is!
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások