fbpx
Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese. Fotó: RTL sajtószoba

Az RTL Klub bejelentette a Keresztanyu 4. évadát – kétértelmű választ adtak, lesz-e műsora Friderikusznak a csatornán

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese egy lapinterjúban elárulta, hogy már megrendelték a Keresztanyu című sorozat következő, 4. évadát, arra viszont nem felelt egyértelmű igennel vagy nemmel, hogy látható lesz-e még Friderikusz Sándor az RTL Klub képernyőjén valamilyen műsorral, hanem egy bizonytalan, többféleképp is értelmezhető választ adott.

Már biztosan érkezik a Keresztanyu 4. évada. A népszerű napi tévészéria forgatásait tavasszal kezdik el, és 2022 második felében már látható is lesz az RTL Klub képernyőjén – mondta el Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott, a 2021-es évet értékelő vasárnap este megjelent hosszú interjújában.

Az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának 3. évadát népszerűsítő kreatív

Kolosi Pétert megkérdezte az oldal az Életünk története – Sztárpárok utazása című, Friderikusz Sándor vezette műsorról is.

A beszélgetés készítője arra volt kíváncsi, hogy az első két évad – az interjú készítőjének szóhasználata szerint – „kifejezetten rossz nézettségi adatokat produkált, majd a harmadik évad is csak közepes, néha jó nézettséget szállított”.

Az újságíró megkérdezte, hogy a harmadik évad az első két évadhoz képest jobb nézettségi adata annak volt-e köszönhető, hogy jobb időpontra, a legnézettebb magyarországi tévéműsor, az X-Faktor utánra, szombat estére került át Friderikusz öregítős műsora vasárnap estéről. A programigazgató válaszában nem reagált a kérdésben említett, az első két évaddal kapcsolatos nézettségre vonatkozó megjegyzésre, hanem azt mondta, hogy „az X-Faktor mögött is meg lehet bukni, de mégis csak nagyon jó trambulin ez az idősáv”. Kolosi azt mondta, már Friderikusz műsorának 1. évadát is így, az X-Faktor után akarták adni, de a COVID miatt elmaradt az X-Faktor.

Az Életünk története című műsor harmadik évadának kreatívja, rajta Friderikusz Sándor műsorvezetővel.
Az Életünk története című műsor harmadik évadának kreatívja, rajta Friderikusz Sándor műsorvezetővel. Fotó: RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

Kolosi ezután, azt mondta, nagyon örül, hogy ilyen beszélgetéseket is lehet látni az RTL Klubon, majd azt mondta, Friderikusz Sándor egyik legnagyobb erőssége éppen a beszélgetései, ez a műsor pedig erre jó példa, hisz pont erről szól. Azt mondta a vezérigazgató-helyettes, személy szerint ő maga szereti ezt a formátumot és nagyon örül, hogy a 3. évad nézettsége jól alakult.

A programigazgató vezérigazgató-helyettes bizonytalan választ adott arra, hogy folytatják-e az együttműködést Friderikusszal valamilyen műsor kapcsán. Olyan szavakat használt, hogy „könnyen lehet”, illetve nem mondott határozott igent vagy nemet:

„Sokat beszélgettünk erről. Az elmúlt években különböző szerepekben tűnt fel a csatornáinkon és könnyen lehet, hogy ez a közeljövőben is folytatódni fog.”

Friderikusz tavalyi, a podcastja, illetve a fantomsajtósa kapcsán kirobbant nagy hazugságbotrány-sorozatára, ami miatt a Magyar Újságírók Országos Szövetsége elmarasztalta a podcasterként is tevékenykedő műsorvezetőt, az újságíró nem kérdezett rá Kolosinál, így az interjúból nem derült ki, mit gondol a történtekről a programigazgató vezérigazgató-helyettes, pedig RTL-es berekben is nagy felháborodást váltott ki az etikailag is aggályos eset, amivel a műsorvezető éppen egy RTL-es volt kolléga elhunyt hozzátartozójának emlékét tépázta meg.

További hírek érhetők el a Media1-en. Iratkozzon fel Telegram csatornánkra, hogy ne maradjon le a legújabb híreinkről! Ott vagyunk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások