fbpx
Szalai Szabolcs, a Spirit FM Aktuál című műsorának egyik műsorvezetőjeként

Újabb ismert újságíró csatlakozik a Spirit FM-hez

Március 8-tól Szalai Szabolcs is csatlakozik a Spirit FM Aktuál című reggeli műsorának műsorvezetői gárdájához.

A Spirt FM pénteki, lapunknak is megküldött közleményében felidézte, hogy Szalai Szabolcs korábban, 2020 őszétől az Index.hu munkatársa volt, kezdetekben a belpolitikai rovatnál újságíróként dolgozott, később a lap videóriportere lett. Az Index Kibeszélő című podcast-műsorát is vezette. Mint azt a Media1 már megírta, Szalai februárban csatlakozott az ATV Csoporthoz mint az atv.hu újságírója és a hamarosan vizuálisan is megújuló naphire.hu új főszerkesztője. A Spirit FM leendő műsorvezetője már eddig is látható volt az ATV-ben rendszeresen mint a hírháttérműsorok állandó elemző-szakértője.

A Spirit FM-en heti egy alkalommal vezeti majd az Aktuál című műsort.

„Nagyon várom már a közös munkát a kollégákkal. Korábban is dolgoztam rádióban, készítettem különböző beszélgetős műsorokat, de az, hogy most itt lehetek és olyan emberekkel dolgozhatok mint Vogyerák Anikó, Rónai Egon vagy Szöllősi Györgyi, nagy megtiszteltetés számomra. Igyekszem felnőni az új feladatokhoz, és reménykedem abban, hogy a hallgatók is örömmel fogadnak majd egy új hangot”

– mondta Szalai Szabolcs.

„Rendkívül fontos számunkra, hogy a Spirit FM folyamatosan meg tudjon újulni, közép- és hosszútávon se veszítse el frissességét a magyar médiapiacon. Éppen ezért törekszünk arra, hogy időről-időre új műsorvezetőkkel és műsorokkal bővítsük az arculatunkat. Ennek jegyében csatlakozott a közelmúltban Iszak Eszter és L. Dézsi Zoltán a Spirit FM-hez, és ezért örülünk most Szabolcs érkezésének is. Fontos, hogy Szabolcs az egyik zászlóshajó műsorunk, az Aktuál műsorvezetője lesz, amely komoly felkészültséget és fókuszáltságot igényel.  Biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz ebben a műfajban is”

– mondta Korvint Tibor, a Spirit FM programigazgatója.

A Spirit FM a Budapest FM 92,9 MHz-en és a spiritfm.hu internetes oldalon érhető el streaming segítségével.

További híreinkért kattintson ide!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások