fbpx
Game of Talents.

A Game of Talents magyar változata érkezik az Álarcos énekes helyére az RTL Klubon

Az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter által a Media1 podcastjában korábban a jövő egyik sikerformátumaként emlegetett műsor magyar változata, a Tehetség első látásra váltja fel az RTL Klub képernyőjén, az Álarcos énekes című maszkos showműsort az ősszel.

Bár a Magyarországon 2020 tavaszán debütált Álarcos énekes első és a 2020 őszén sugárzott második évada sikeres volt, a harmadik már nem hozott túl jó számokat. Most hivatalosan is kiderült, hogy az idei évben nem kerül a maszkos műsor az RTL Klub képernyőjére. A SorozatWiki ugyanis hivatalosan is megkérdezte a csatornától, lesz-e folytatása a produkciónak, illetve készül-e a csatorna más nagyszabású műsorral, mire az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatósága válaszában megerősítette, hogy nem lesz képernyőn az Álarcos. Azt is elmondták, hogy helyette a Game of Talents című formátum magyar változata, a Tehetség első látásra érkezik.

„Így igaz, az Álarcos énekes idén nem kerül képernyőre, de ez nem jelenti azt, hogy örökre elköszönnénk tőle. Természetesen a nézők nem maradnak látványos showműsor nélkül. A világszerte nagysikerű Game of Talents még idén Magyarországra érkezik, a formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel. Az új szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványa és a game show izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban is óriási a tét. A műsor minden korosztály számára vonzerővel bír, mivel a néző együtt teheti próbára a megérzéseit a játékosokkal a látványos produkciók feszültséggel és meglepetéssel teli közegében. Hamarosan pedig elindul a jelentkezés a showműsorba” – írták.

A Game of Talents az RTL Csoporthoz tartozó Fremantle/UFA saját fejlesztésű formátuma, melyet először Spanyolországban vetítettek, majd az amerikai Fox TV megvásárolta, és már képernyőre is került Amerikában az első évada. Magyarországon az UFA Magyarország gyártja majd a produkciót.

A műsor érkezése annyiban nem újdonság, hogy a formátumról Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese már tavaly májusban beszélt egy online konferencián mint a jövő lehetséges egyik sikerformátuma, valamint tavaly júniusban a Media1 podcastjában is beszélt erről, majd a Big Picture című tévés konferencián is beszélt róla 2021 novemberében mint egy idén érkező formátum.

A Game of Talents magyar változatában, a Tehetség első látásra című műsorban két csapat küzd majd meg egymással. A stúdióban ismeretlen emberek érkeznek hozzájuk, a játékosoknak pedig pár nyom alapján ki kell találniuk, hogy a megjelent illetőnek mihez van extra tehetsége.

Íme, hogy mire lehet számítani a showban.

Frissítés 18:13

Már várják a jelentkezőket

Már meg is érkezett az RTL Magyarország hivatalos közleménye, amelyből kiderül, hogy már el is kezdték a toborzást a tévéshow-ba, várják a játékosok jelentkezését – részletek és további kapcsolódó videók erről különálló hírünkben találhatók.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: Game of Talents. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások