Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói és a műsorvezető

Sebestyén Balázs is látható lesz az Álarcos énekesben, az RTL Klub már vasárnap képernyőre tűzi új showját

Istenes Bence műsorvezető mellett Sebestyén Balázs, Csobot Adél, Dancsó Péter és Gáspár Laci is látható lesz az új álarcos műsorban, ami rendkívüli műsorváltoztatással már vasárnaptól képernyőn lesz, hogy a TV2 ne tudja megelőzni a hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorával.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Magyarország székházába szervezett rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be néhány perccel ezelőtt, hogy már most vasárnap képernyőre tűzi az RTL Klub az Álarcos énekes című műsorát, melyben 12 híresség maszkba bújva, inkognitóját megőrizve énekel majd.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese azt mondta: azt tervezték, hogy csak tavasztól tűzik képernyőre a The Masked Singer magyar változatát, de miután kiderült, hogy a TV2-nek is pont most jutott eszébe, hogy egy ilyen jellegű formátumot szerezzen, az RTL szerette volna, ha először az RTL Klubon látnak a nézők álarcosokat, ezért döntöttek úgy, hogy már most vasárnap képernyőre tűzik az Álarcos énekest, rendkívüli műsorváltoztatással.

Álarcos énekes
Álarcos énekes

Kolosi Péter azt mondta: megfeszítetten kellett dolgozniuk, hogy a műsort a tervezetthez képest előbb képernyőre tudják tűzni, de így is ugyanolyan magas színvonalú műsort tudnak készíteni, mintha ezt csak később tették volna meg.

Herman Péter Pierre, az RTL Magyarország kreatív igazgatója azt mondta, az Álarcos énekes eredetije 50 országban indult vagy indul el, és elképesztően sikeres. Erre számítanak Magyarországon is, hiszen ez egy nagyon izgalmas és szórakoztató műsor.

A kreatív igazgató ezután odaszúrt egyet a TV2-nek, mondván büszkék rá, hogy a TV2-t is sikerült inspirálniuk, hogy egy hasonló formátumot képernyőre tűzzön.

4 nyomozó, 1 műsorvezető és 12 álarcos

Elárulták a sajtótájékoztatón, hogy az Álarcos énekesben a 12 álarcos szereplő kilétét 4 nyomozó próbálja majd felfedni. A 4 nyomozó Sebestyén Balázs, Csobot Adél (Istenes Bence, az Álarcos énekes műsorvezetőjének párja), Dancsó Péter YouTuber (aki egyébként korábban határozottan kijelentette, hogy soha nem megy tévébe), valamint negyedik nyomozóként a X-Faktor zsűritagjaként is ismert Gáspár Laci ül be.

Az Álarcos énekes vasárnaponként 19 órától lesz látható.

A konkurens TV2 egyelőre nem közölte, pontosan mikor tűzi képernyőre a Nicsak, ki vagyok? című műsorát, de mint arról a Media1 elsőként beszámolt, ma egy tévés konferencián elárulták, hogy Till Attila (Tilla) lesz a műsorvezető, és szintén februárban érkezik a műsor. Most sokan máris azt találgatják, vasárnapig a TV2 még el tudja-e indítani a műsorát.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozója, Sebestyén Balázs, Istenes Bence műsorvezető, a párja Csobot Adél nyomozó és Gáspár Laci zsűritag. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pécs Aktuál

Pécs Aktuál: új Fidesz-közeli újság Pécsett

Az új lap tulajdonosa a korábban a Fidesz színeiben önkormányzati képviselőként is dolgozó helyi médiavállalkozó, Fodor-Petrov József. A lap kreatív munkatársa pedig a már megszűnt OK!Pécs tulajdonosa, aki mai napig a kesmás SzegedMa főszerkesztője is egyben.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!