fbpx
Tesco Online házhozszállítás

Nagy újítást jelentett be a Tesco

Mától már nemcsak Budapesten és környékén, hanem országszerte, a Tesco Otthonról szolgáltatás szinte teljes területén kérhetők akár aznapi, tehát napon belüli kiszállítással a rendelések.

A Tesco tájékoztatása szerint több mint 15 ezer termék rendelhető ezentúl házhoz a webshopjából úgy, hogy a reggel leadott rendeléseket akár már aznap 14 órától megkaphatják a vásárlók. Fontos újításról van szó, ami még kényelmesebbé és ezáltal vonzóbbá teszi az online bevásárlást.  A Tesco Otthonról jelenleg 16 megyében és több mint 2,3 millió háztartásban érhető el. Az aznapi kiszállítás szinte mindenütt elérhetővé vált, ahol a Tesco Otthonról már elérhető, kivéve Békéscsabát, Szolnokot, Zalaegerszeget és ezen települések környékét, ahol ez csak későbbre várható.

Az aznapi kiszállítás esetében amennyiben reggel 9 óráig megtörténik a bevásárlások leadása, akkor a 14 órától elérhető szabad sávokra már kérhető is a kiszállítás. Ha pedig 13 óráig küldik el a bevásárlást, akkor a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

„Folyamatosan fejlesztjük online szolgáltatásainkat, hogy vásárlóink az életvitelükhöz leginkább illeszkedő módon szerezhessék be azt, amire szükségük van. Szeretnénk őket támogatni abban, hogy több idejük maradjon a számukra fontos dolgokra. A téli, hideg időszakban különösen jól jön, ha házhoz jön a bevásárlás. A Tesco Otthonról Aznapi Kiszállításával pedig elég reggel összeállítani a bevásárlólistát, hogy délután-este már meg is érkezzenek a rendelt termékek. Ez több teret ad a spontán vagy váratlan programoknak is”

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco-Global Zrt. vezérigazgatója.

Még több hír érhető el a Media1-en. Érdemes követni bennünket RSS és hírlevéllel és Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások