fbpx
Sára Botond (b) és Kocsis Máté (j).

Nem engedik be a sajtót a Fidesz VIII. kerületi lakossági fórumára

Azt egyelőre nem tudni, hogy ha kerületi lakosként vesz részt az eseményen az újságíró, akkor mi történik.

Egy Facebookon meghirdetett, VIII. kerületi nyilvános lakossági fórumra szeretett volna regisztrálni a 444.hu szerkesztősége, ám a lap munkatársa nem várt akadályba ütközött – számolt be kedden a portál.

A szerda este esedékes eseményen Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, valamint Sára Botond, Józsefváros korábbi polgármestere vesz részt. Itt, a budapesti 6-os választókerületben jelenleg Kocsis az országgyűlési képviselő, ám mivel az idei választáson már nem vállalta egyéniben az indulást, a Fidesz Sára Botondot indítja helyette.

A 444.hu szerkesztősége szeretett volna beszámolni arról, hogy mi hangzik el a lakossági fórumon, azonban erre úgy tűnik nem lesz lehetőségük: a Józsefvárosi Fidesz ugyanis elutasította a regisztrációjukat.

A portál szerint a párt nem a „szokásos” helyhiányra hivatkozott, hanem egyszerűen csak közölte: a lakossági fórumon a sajtó nem lehet jelen.

Jó kérdés persze, hogy ha az újságíró mint érdeklődő kerületi lakos vesz részt a fórumon, akkor hogyan akadályoznák meg, hogy utólag beszámoljon az ott hallottakról.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Sára Botond (b) és Kocsis Máté (j). Fotó: Fidesz / YouTube.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások