fbpx
Az RTL Most+ felülete a History Play tartalmaival

Elindult a HISTORY Play, az új magyarországi streaming-szolgáltatás

A HISTORY Play streamingszolgáltatás a közép-kelet-európai régióban először Magyarországon debütál.

Ahogy azt a Media1 előre megírta hétfőn, ma, kedden hivatalosan is elindult az RTL Magyarország és a History tévécsatornát működtető A+E Networks együttműködésében a HISTORY Play nevű új streamingszolgáltatás.

Az A+E a Media1-nek megküldött közleményében azt írja, hogy összesen 300 epizódnyi ismeretterjesztő műsort tettek közzé a HISTORY Playre. A HISTORY Play tartalmai az RTL Most+ előfizetői számára érhető el.

A HISTORY Play mostanáig az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Svédországban és Hollandiában volt elérhető különböző partnerek, például az Amazon Prime és az Apple TV+ szolgáltatásain keresztül. Svédországban a Telia távközlési vállalaton keresztül érhető el a HISTORY Play. A régiónkba a mostani lépéssel érkezik meg.

Olyan díjnyertes dokumentumfilmekről és prémium szórakoztató ismeretterjesztő műsorokról van szó mint induláskor az Oak Island átka, a Tűzben edzett, az Ősi idegenek vagy az Elképesztő rejtélyek.

Izabella Wiley, az A+E Networks közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója elmondta:

„Izgatottak vagyunk, hogy tovább mélyíthetjük sikeres együttműködésünket egyik vezető partnerünkkel, az RTL Magyarországgal. A HISTORY Play magyarországi elindítása jelzi, hogy továbbra is kulcsfontosságúnak tekintjük a digitális fejlesztéseket a közép-kelet-európai régióban. Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy a magyarok hűséges és lelkes nézői a HISTORY Channelnek. Büszkék vagyunk rá, hogy prémium dokumentumfilmes tartalmainkat az RTL Most+ előfizetői számára is elérhetővé tehetjük, akik akkor férhetnek hozzá kedvenc történeteikhez és karaktereikhez, amikor csak akarnak.”

A Nielsen nézettségi felmérése szerint a HISTORY Channel az elmúlt két évben a vezető ismeretterjesztő csatornává vált Magyarországon, csak 2021-ben 4 millió nézőt ért el – áll az A+E Networks lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Szabó Balázs, az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA Hungarian Broadcasting Division programigazgatója és tartalomszerzési vezetője elmondta:

„Örömmel emeljük új szintre az A+E Networks és az RTL Magyarország közötti együttműködést. A változatos és széleskörű tartalomkínálat az RTL Most+ sikerének egyik alapja, ezért örömmel biztosítjuk saját, helyben gyártott és exkluzív tartalmaink mellett más produkciós cégek, szolgáltatások és tévécsatornák prémium minőségű szórakoztató műsorait is.

További információ a History Playről a https://www.historychannel.co.hu/hu és az RTL Most+ oldalon található.

Épp ma derültek ki az is, hogy az HBO Max / HBO GO átállás további részletei is.

Még több hír található a Media1-en.

Borítókép: A HISTORY Play az RTL Most+ oldalon.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások