fbpx
Az ATV Sikerszféra című új saját gyártású műsorának képernyőse, Péterfi Judit

Újabb egykori ATV-s műsorvezető csatlakozik Márki-Zay Péter stábjához

Simon András után Péterfi Judit is az ellenzéki miniszterelnök-jelölt kampánystábjához csatlakozik.

Péterfi Judit lett az Egységben Magyarországért sajtófőnöke – ezt sajtótájékoztatón jelentette be Simon András, az ATV volt műsorvezetője, aki néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy 9 év után elhagyja az ATV-t és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt stábjának tagja lett. Péterfi Judit szintén egykori ATV-sként csatlakozik az ellenzéki jelölt csapatához: 2019-ben került képernyőre a csatornán Sikerszféra című műsorával, korábban az akkor éppen kormánykritikus HírTV-nél dolgozott a Privátszféra műsorvezetőjeként.

Péterfi Judit egyébként korábban Márki-Zay Péterről is készített riportfilmet a Hír Televíziónak, a hódmezővásárhelyi időközi választás idején. A miniszterelnök-jelölt a 444 szerint a sajtótájékoztatón meg is említette, hogy milyen hálás azért a riportért, mert ezzel szerzett országos ismertséget.

„Ebben a műsorban ugyanis tényleg nagyon sokan láthattak családi környezetben, az addigi szakmai életemre rátekintve, a hódmezővásárhelyi háttérrel, hogy mit is jelentett ott Lázár János ellen elindulni” – mondta Márki-Zay. „Én azóta is nagyon hálás vagyok Juditnak ezért, és azt láttam, hogy egy végtelenül profi, talpraesett, jó szakember.”

 

Borító: Az ATV Sikerszféra című új saját gyártású műsorának képernyőse, Péterfi Judit. Fotó: Media1-archívum
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások