Az ATV Sikerszféra című új saját gyártású műsorának képernyőse, Péterfi Judit

Péterfi Judit visszatér a tévéképernyőre

Minden hétvégén az ATV-n lesz látható.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Péterfi Judit egy olyan saját formátumú és gyártású műsorral tér vissza a tévéképernyőre, melyen egy évig dolgozott. A műsor címe Sikerszféra, mely december 14-től minden hétvégén, szombaton és vasárnap 17:55-től képernyőn lesz az ATV-n.

A műsor azt kutatja, mit kell tenni a sikerért, illetve kinek mit jelent a siker. A Sikerszféra bemutatja, ki hogy éri el a sikereket, megnézi, kiből és hogyan lettek példaképek.

A műsorban szó esik neveltetésről, oktatásról, mintákról.

A műsor ikonikus szereplőket szólaltat meg, akik a kultúra, a sport, az üzleti élet, a televíziózás, a zene, a tudományos élet világából kerülnek ki, elmesélik karrierútjukat a kezdetektől.

„A Sikerszféra egy erőt adó műsor arról, hogy ki, milyen akadályokat, hogyan küzd le, és áll fel, ha elgáncsolják” – áll a műsor leírásában.

Péterfi Judit hitvallása, hogy a világ a példáktól fog változni, nem a véleményektől. Ezért készítette a műsort, tartotta fontosnak, hogy beszéljünk erről a témáról egy értékválsággal küzdő világban. A Sikerszférában olyan ismert és elismert emberek beszélnek majd a sikerről,  mint Náray Tamás, Bojár Gábor, Nagypál Gábor és még sokan mások.

Borító: Az ATV Sikerszféra című új saját gyártású műsorának képernyőse, Péterfi Judit

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!