Az ATV Sikerszféra című új saját gyártású műsorának képernyőse, Péterfi Judit

Péterfi Judit visszatér a tévéképernyőre

Minden hétvégén az ATV-n lesz látható.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Péterfi Judit egy olyan saját formátumú és gyártású műsorral tér vissza a tévéképernyőre, melyen egy évig dolgozott. A műsor címe Sikerszféra, mely december 14-től minden hétvégén, szombaton és vasárnap 17:55-től képernyőn lesz az ATV-n.

A műsor azt kutatja, mit kell tenni a sikerért, illetve kinek mit jelent a siker. A Sikerszféra bemutatja, ki hogy éri el a sikereket, megnézi, kiből és hogyan lettek példaképek.

A műsorban szó esik neveltetésről, oktatásról, mintákról.

A műsor ikonikus szereplőket szólaltat meg, akik a kultúra, a sport, az üzleti élet, a televíziózás, a zene, a tudományos élet világából kerülnek ki, elmesélik karrierútjukat a kezdetektől.

„A Sikerszféra egy erőt adó műsor arról, hogy ki, milyen akadályokat, hogyan küzd le, és áll fel, ha elgáncsolják” – áll a műsor leírásában.

Péterfi Judit hitvallása, hogy a világ a példáktól fog változni, nem a véleményektől. Ezért készítette a műsort, tartotta fontosnak, hogy beszéljünk erről a témáról egy értékválsággal küzdő világban. A Sikerszférában olyan ismert és elismert emberek beszélnek majd a sikerről,  mint Náray Tamás, Bojár Gábor, Nagypál Gábor és még sokan mások.

Borító: Az ATV Sikerszféra című új saját gyártású műsorának képernyőse, Péterfi Judit

Szóljon hozzá!