fbpx
Szakács Árpád a Mi Hazánk Mozgalom tüntetésén.

Szakács Árpád, a kormánypárti médiaholding megyei lapjainak volt főszerkesztője is beszédet mondott a Mi Hazánk oltásellenes tüntetésén

Szakács manapság már az Erdély.ma portál főmunkatársa.

Az Alkotmánybíróság épülete előtt tartott oltásellenes tüntetést szombaton a Mi Hazánk Mozgalom, melynek egyik fő szónoka volt Szakács Árpád, a kormánymédia korábbi főszerkesztője – írja a 444.hu.

Szakács Árpád 2016 és 2020 között volt a kormánypárti KESMA/ Mediaworks médiaholding nyomtatott megyei napilapjainak főszerkesztője. Nevéhez köthető a „Kinek a kulturális diktatúrája?” című, 2018-ban megjelent cikksorozat, valamint a 444 szerint 2020-ban a laphoz tartozó Magyar Nemzetben elindította az úgynevezett „szabadkőműves-vitát”. Mint arról a Media1 beszámolt, 2020 februárjában vonult „hosszabb fizetés nélküli alkotói szabadságra”. Ma már az Erdély.ma főmunkatársa a portál impresszumának tanúsága szerint.

A Mi Hazánk Mozgalom tüntetésén elmondott beszéde november 22-én, hétfőn került fel az Erdély.ma portálra, teljes egészében – a szöveges változat mellé videót is publikáltak.

Ebből kiderül: Szakács különböző, oltásszkeptikus gondolatokat osztott meg közönségével. Egyes pontokon gondolatmenetei összeesküvés-elméletekbe torkollanak.

A Mi Hazánk Mozgalmat a Jobbikból kiszakadó radikálisok hozták létre, elnökük Toroczkai László, elnökhelyettese Dúró Dóra, de az alelnökök között találjuk például Novák Elődöt is.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: YouTube / Napi Téma
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások