fbpx
Az RTL Klub X-Faktor című műsora

Tarol az X-Faktor – már a következő évadba toboroznak

Hírünkből kiderül, hogy mely műsorok kerültek a legnézettebb tévéműsorok közé a múlt héten, és az is, hogy az RTL Klub már elindította a toborzást az X-Faktor jövő évi, immáron 11. évadába.

A Nielsen Közönségmérés nézettségi adatai szerint az RTL Klub képernyőjén látható X-Faktor című énekes tehetségkutató lett a legnézettebb tévéműsor a teljes hazai tévés kínálaton belül a múlt héten (45. hét): a szombati adás 28,9 százalékos közönségarányt tudott elérni a 18 és 49 év közöttiek körében, de a teljes lakosságban (4+) is 21,4 százalékos shr%-t ért el. Utóbbi korcsoportban több mint 916 ezer nézőt, előbbiben 466 ezer nézőt tudott felmutatni.

A top50 legnézettebb tévéműsor a múlt héten (45. hét)
A top50 legnézettebb tévéműsor a múlt héten (45. hét) sorrendben. Adatok forrása: Nielsen Közönségmérés

 

A legnézettebb tévéműsorok toplistája a 45. héten a teljes lakosságban
A legnézettebb tévéműsorok top50-es listája teljes lakosságban a 45. héten, sorrendben. Forrás: Nielsen Közönségmérés

Elindult a toborzás az X-Faktor következő évadába

Jelenleg az X-Faktor 10. évada van képernyőn, de mint Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese néhány hete a Big Picture elnevezésű tévés szakkonferencián az RTL Klub jövő évi műsorkínálata között már beharangozta, 2022-ben is lesz majd X-Faktor.

Néhány napja már el is kezdték sugározni azokat a kis figyelemfelkeltő szpotokat, amelyekkel jelentkezésre buzdítják az érdeklődőket az X-Faktor következő, 11. évadába.

Nevezéseket egyéniben és csoportosan is fogad a csatorna IDE kattintva. Bár a pontos időpontot még nem tudni, a következő, 11. évad várhatóan az ideihez és a korábbi évekhez hasonlóan 2022 őszén, a tévézés csúcsszezonjában lesz látható.

Ha valaki szeretne tévében szerepelni, egyébként egy TV2-s műsorba is tud jelentkezni jelenleg: épp tegnap írtuk meg, hogy már várják a jelentkezéseket a Sztárban sztár leszek! című műsor következő, 3. évadába.

Még több hír található a Media1.hu-n! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legújabb híreinkről!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások