fbpx
Lionel Messi, az Aranylabda díj 2019-es nyertese.

Magyarországon is élőben közvetítik az idei Aranylabda díjátadót

A TV2 Média Csoport a szlovén Planet TV-vel közösen szerezte meg a közvetítési jogokat.

Élőben közvetíti november 29-én a  TV2 Média Csoport sportcsatornája, a Spíler1 TV az Aranylabda trófeák párizsi díjátadóját – derül ki a médiacsoport hétfői közleményéből.

Az Aranylabda a labdarúgás nagy presztízzsel járó egyéni trófeája, amelyet minden évben a legjobb teljesítményt nyújtó futballista kap meg.

A TV2 Média Csoport a szintén a tulajdonában lévő szlovén Planet TV-vel közösen vásárolta meg a közvetítési jogokat a két ország területére.

A pandémia következtében 2020-ban nem hirdettek győztest, így idén még a szokásosnál is nagyobb várakozás övezi az idei gálaestet.  Az Aranylabda díjat 65 éve alapította a France Football szaklap, és az elmúlt évekkel ellentétben idén nincs egyértelmű favorit. Jelenleg 30 focista van a szűkített listán, amelyet 180 nemzetközi újságíró szavazatai alapján állítottak össze, közülük kerül ki a győztes.

„Nagyon örülünk, hogy a csatornáinkon a bajnokságokban hétről hétre nyomon követhető sztár futballistákat ezúttal nem a pályán, hanem sajátos környezetben is láthatjuk majd amint a futballkiválóságok egyik legnagyobb ünnepén, világ legrangosabb labdarúgó elismerésének díjátadóján is láthatják majd a nézők”

– fogalmazott Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Lionel Messi, az Aranylabda díj 2019-es nyertese. Fotó: Facebook / France Football
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások