fbpx
Németh Norbert, a Tchibo távozó e-kereskedelmi igazgatója

Németh Norbert a Kifli.hu egyik vezetője lett

Németh Norbert 8 éven át volt a Tchibo e-kereskedelmi igazgatója, ahol egy időben nem csak a magyar, de a lengyel területért is felelt.

Amikor a Media1 még korábban elsőként megírta, hogy távozik a Tchibo éléről Németh Norbert e-kereskedelmi  igazgató, a szakember nyilatkozott is lapunknak, és elmondta, hogy a változás oka, hogy központosítják a Tchibo kelet-európai e-kereskedelmi tevékenységét. Akkor még nem lehetett tudni, hol folytatja ezután pályáját az egyik legismertebb hazai online szakember, mostanra viszont megerősítette lapunknak, hogy idén szeptembertől Head of Digital Performance, azaz digitális performanszia vezető lett a főleg élelmiszert, de emellett idén március óta már gyógyszert és egyéb termékeket is házhoz szállító, az ország egyre nagyobb területéről elérhető Kifli.hu e-commerce cégnél. E minőségében Németh Norbert egyébként egyik résztvevője is lesz a héten megrendezendő Internet Hungary konferencia egyik panelbeszélgetésének, ahol arról lesz szó, milyen médialehetőségeket adnak a webáruházak a partnereknek, hirdetőknek, és beszél a hamarosan induló Kifli Ads-ről is.

Németh Norbert, akkor még a Tchibo internetes áruház vezetőjeként tavaly novemberben is szerepelt a legmeghatározóbb digitális szakemberek toplistáján, méghozzá annak 25. helyén. A toplistát elkészítő grémium döntésében szerepet játszott, hogy miután Németh Norbert 2012 decemberében csatlakozott a Tchibo Budapest Kft.-hez, vezetése alatt a Tchibo az egyik vezető e-kereskedelmi céggé nőtte ki magát Magyarországon. Egyébként a szakember a Tchibóhoz történő igazolása előtt rövid ideig a Kuponvilág / Rebate Networks marketingigazgatója volt, de azt megelőzően hosszú időn át a Sanoma Media (a mai Central Médiacsoport elődjénél) lapigazgató és e-kereskedelemért is felelős igazgató is volt, és olyan fontos internetes termékek tartoztak hozzá mint például az NLCafe, az FN.hu (a FigyelőNET a későbbi 24.hu egyik fontos előzménye volt), a Teszvesz.hu, a Citromail, a Startlap és több más, akkoriban kiemelt és jelentős termék. Németh Norbert dolgozott egy ideig a londoni Business Monitor International (BMI) digitális marketing és e-kereskedelem vezetőjeként is.

További hírek találhatók a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon, valamint feliratkozhat napi hírlevelünkre is, de követhet bennünket akár RSS feedünkön keresztül is!

Kiemelt kép: Németh Norbert (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások