fbpx
Németh Norbert, a Tchibo távozó e-kereskedelmi igazgatója

Távozik Németh Norbert a Tchibo webshop éléről

Németh Norbert 8 éven át volt e-kereskedelmi igazgatója a cégnek, ahol egy időben nem csak a magyar, de a lengyel területért is felelt.

Németh Norbert is megerősítette a Media1 érdeklődésére, hogy távozik a Tchibótól. Szavai szerint a változás oka, hogy központosítják a Tchibo kelet-európai e-kereskedelmi tevékenységét.

A volt e-kereskedelmi igazgató – aki több mint négy éven át a magyar mellett a lengyel Tchibo online kereskedelmi területéért is felelt nemzetközi igazgatóként – később tud felvilágosítást adni a karrierje folytatásáról.

A Tchibo internetes áruház vezetője idén is szerepelt a legmeghatározóbb digitális szakemberek toplistáján, méghozzá annak 25. helyén.

Miután Németh Norbert 2012 decemberében csatlakozott a Tchibo Budapest Kft.-hez, vezetése alatt a Tchibo az egyik vezető e-kereskedelmi céggé nőtte ki magát Magyarországon.

A szakember a Tchibóhoz történő 2012 decemberi igazolása előtt rövid ideig a Kuponvilág / Rebate Networks marketingigazgatója volt, de azt megelőzően hosszú időn át a Sanoma Media (a mai Central Médiacsoport elődjénél) lapigazgató és e-kereskedelemért is felelős igazgató is volt, és olyan fontos internetes termékek tartoztak hozzá mint például az NLCafe, az FN.hu (a FigyelőNET a 24.hu egyik előzménye volt), a Teszvesz.hu, a Citromail, a Startlap és több más, akkoriban kiemelt termék. Dolgozott egy ideig a londoni Business Monitor International (BMI) digitális marketing és e-kereskedelem vezetőjeként is.

További hírek találhatók a Media1-en! Ha nem szeretne lemaradni a híreinkről, feliratkozhat hírlevelünkre, RSS csatornánkra, követhet bennünket Facebookon vagy épp Twitteren is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások