fbpx
A Kifli.hu és a Benu online áruház közös házhoz szállítása

Közös házhozszállítást indított a Benu gyógyszertár és a Kifli.hu

A most elérhetővé vált lehetőség révén több mint 1500 terméket lehet rendelni, és ezt akár 3-4 órán belüli kiszállítással is kérhetjük.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A Kifli és a Benu együttműködésének fő célkitűzése a gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszer-elérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt.

Az online szolgáltatás kedvez azon vásárlóknak, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül és a járvány ellenére is biztonságosan szeretnének hozzáférést olyan, gyógyszertárakban elérhető termékekhez mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és szépségápolási termékek.

Fontos, hogy a vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a gyógyszertárakban vásárolhatók meg.

A webshopon több nagy kategória is található, többek között: baba-mama, gyógyászat, vitaminok. Elérhetők megfázás elleni gyógyszerek, fájdalom- és lázcsillapítók, de már kapható otthoni koronavírus-gyorsteszt is.

„Nagyon sok vásárlónk van (kisgyermekes családok, idősek), akik számára különösen fontos, hogy kényelmesen, az otthonukból hozzájussanak fontos gyógyszertári termékekhez, vitaminokhoz néhány órán belül. A Kifli-csapat számára boldogság, hogy a Benuval közösen megfelelhetünk ennek a vásárlói elvárásnak”

– közölte Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

A Kifli.hu a hét mindennapján reggel 7 és 22, illetve pénteken és szombaton 7 és 23 óra között üzemel, így ezen időszak alatt a honlapon megtalálható gyógyszertári termékek is könnyen elérhetők. A rendeléseket minden esetben zárt dobozban a Kiflis futár juttatja el a vásárlókhoz.

További híreket talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások