fbpx
Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatának színészei

Távozik A mi kis falunk három alapszereplője (Frissített)

Az Erikát alakító Lovas Roziról, a Tecát megformáló Bata Éváról és a Gyurit játszó Lengyel Tamásról van szó.

A néhány nap múlva több hónapos szünetre vonuló A mi kis falunk című, az RTL Klub csatornán látható népszerű tévésorozat 6. évadának hátralévő, második felében az érintett szereplők már nem lesznek láthatók – tudta meg a SorozatWiki. A honlap szerint az Erikát alakító Lovas Rozi, a Tecát megformáló Bata Éva és a Gyurit játszó Lengyel Tamás a múlt év végén távozott a stábból, és mostanáig csak azért voltak még láthatók, mert a szériát hónapokra előre felveszik.

Az oldal a távozások okáról nem ír. Annyit írtak, hogy A mi kis falunk 2022-es, idén felvett folytatásában már nem lesznek láthatók az érintettek.

Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán az oldalnak egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a fejleményt, hanem azt mondták, hogy a Fókusz ma esti adásában lesz majd a széria karaktereiről és az őket megformáló színészekről szó.

Frissítés 20:19

Mostanra lement a Fókusz riportja, amiből valóban kiderül, hogy eltűnnek az említett pajkaszegi szereplők. Kapitány Iván, A mi kis falunk rendezője ebben azt mondta, hogy a szereplők pihenőre mennek. Azt mondta, Lengyel Tamás most egy másik sorozatban kapott szerepet. A szereplők közül Lovas Rozi azt mondta a riportban: ez egy szünet a részükről, de még nem tudják, hogyan lesz a későbbiekben.

Más forrásból úgy tudjuk, ez a szünet azért nem lesz rövid az érintettek részéről. Egyébként a riport sem ad egyértelmű választ arra, hogy végül egyáltalán visszatérnek-e még, noha a szünet szót emlegetik.

A riport adásba kerülése után nem sokkal egy közleményt is kiadott az RTL, ebben azt írják, miután a sorozat szombattól szünetre vonul, a később adásba kerülő folytatásban „pár karakter eltűnik egy időre”. A hivatalos magyarázat szerint a Tecát alakító Bata Éva és az Erikát alakító Lovas Rozi családi okokból nem lesz látható a folytatásban (mindkét színésznő gyermekére szeretne koncentrálni), ehhez kapcsolódóan pedig Erika párja, a Gyurit megformáló Lengyel Tamást sem láthatjuk egy darabig, hiszen Erika nélkül Gyuri karaktere magányos lenne, a színész pedig a jövőben egy új RTL-s vígjátéksorozatnak lesz a főszereplője.

Hozzátették:

A változásokra régóta készült a stáb, hiszen a szereplők terveikről korábban tájékoztatták a producereket.

A majdani visszatérés kapcsán azt írják: az legyen majd meglepetés.

Alább látható a riport, benne az érintettek megszólalásaival.

További hírek a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és iratkozzon fel hírlevelünkre, valamint RSS hírfolyamunkra!

Borító: Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatának színészei
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások