fbpx
Bohár Dániel, a Pesti TV műsorvezetője.

A Pesti TV riportere brüsszeli járókelőknél tesztelte Karácsony Gergely kiterjedt nemzetközi kapcsolatait

Sajátos módszertant választott Bohár a főpolgármester nemzetközi kapcsolatrendszerének felmérésére.

Bohár Dániel, a Pesti TV riportere és a kormányközeli Megafon véleményvezére Brüsszel utcáit járva videós összeállítást készített arról, hogy véletlenszerűen leszólított járókelők ismerik-e Karácsony Gergelyt, Budapest főpolgármesterét, az egyik előválasztási miniszterelnök-jelöltet. A riporter ezt – elmondása szerint – annak apropóján tette, hogy a politikus „azt mondja magáról, hogy mindenhol ismerik”.

A videót az Origo is szemlézte, azt a címet adva neki, hogy kiderült, hogy ismét mekkorát „hazudott” Karácsony, amikor arról beszélt korábban, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik. A riporter furcsasága, hogy Bohár nem közéleti szereplőknél, nem a politikai élet reprezentánsainál (például az Európai Bizottság vagy az Európai Parlament elnökénél) próbálta megtudni, ismerik-e Karácsonyt, akinek általában nemzetközi viszonylatban egy politikusnak kapcsolatai szoktak lenni, hanem járókelőknél, átlag embereknél.

A videó egyébként tele van vágásokkal, így nem tudjuk, hogy voltak-e olyan megkérdezettek a leállások alatt, akik esetleg igennel feleltek, csak nem kerültek be a riportba. A kormányközeli csatorna riportere mindenesetre megkérdezte Orbán Viktorral kapcsolatban is a brüsszeli utcák emberét, az ő nevére egyöntetűen azt mondták, hogy ismerik. Utóbbi persze nem csoda, hiszen 11 éve kormányoz és folyamatosan konfrontálódik az Európai Unióval, és plakátokon hirdette, hogy megállítja Brüsszelt, amiről a Pesti TV riportere úgy tudja, hogy az Európa fővárosa.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Bohár Dániel, a Pesti TV műsorvezetője. Fotó: Bohár Dániel / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások