fbpx
ELLE Decoration.

Osvárt Judit lesz a visszatérő ELLE Decoration főszerkesztője

A magazin a nyomtatott kiadáson túl online is elérhető lesz.

Visszatér a magyar piacra az ELLE Decoration lakberendezési magazin, az első szám 2021. október 15-én jelenik meg – tudatta a vállalat csütörtökön közleményben. Az évente hatszor megjelenő kiadvány főszerkesztője Osvárt Judit lesz. A lapot az ELLE magazin kiadójának tulajdonosa, a Michaeli, Schwartz & Brit médiavállalat hozza vissza a hazai piacra.

A magazin a világ és Magyarország legszebb lakásait, legújabb trendjeit, friss tehetségeit és legérdekesebb helyszíneit mutatja be, emellett praktikus tanácsokkal is szolgál az olvasóknak a lakberendezés, belsőépítészet, design témaköreiben.

„Az ELLE magazin hatalmas sikert aratott, az eddig megjelent három lapszám minden példánya elfogyott a polcokról. Bízunk benne, hogy az ELLE Decoration is hasonlóan eredményes lesz, hiszen jelenleg nincs olyan nemzetközi magazin a hazai lappiacon, ami ezzel a témával foglalkozna. Egyedi látásmódja és magas minősége miatt biztos, hogy az olvasók kedvence lesz”

– mondta el Milkovics Pál vezérigazgató.

Az ELLE Decoration Magyarország főszerkesztői feladatait ellátó Osvárt Judit 2006 és 2008 között már betöltötte ezt a pozíciót. A szakember később más magazinok főszerkesztőjeként dolgozott, 2013 óta pedig a Budapest Design Week kurátora illetve egy márkázással és arculattervezéssel foglalkozó vállalkozás társtulajdonosa. A kiadvány művészeti vezetője Rózsa Szonja Sarolta lesz, aki a Cosmopolitan, ÉVA és InStyle magazinoknál dolgozott korábban ilyen pozícióban.

Osvárt Judit, az ELLE Decoration főszerkesztője
Osvárt Judit, az ELLE Decoration főszerkesztője Fotó: Zsólyomi Norberte

„Az ELLE Decoration a stílusok és műfajok merész keverésére bátorítja az olvasót, ugyanakkor biztos iránytűként is működik a trendek világában. Egyszerre inspirál és ad számos konkrét ötletet – a megfizethető daraboktól a luxuskategóriás termékekig. Azt gondolom, hogy ez az egyedülálló mix a titka a lap hatalmas nemzetközi népszerűségének, amit itthon is igyekszünk majd elérni”

– nyilatkozta a főszerkesztő.

Az ELLE Decoration a nyomtatott magazinon túl októbertől online is elérhető lesz az elle.hu-n, naponta frissülő tartalommal.

A Media1 már tavaly decemberben beszámolt arról, hogy Milkovics Pál megegyezett a francia licenctulajdonossal, hogy visszahozza a Central Médiacsoport által tavaly év végén bezárt ELLE magazint. Az ezzel kapcsolatos hivatalos sajtóbejelentést Milkovics 2021 áprilisában tette meg.

További híreket talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások