fbpx

lakberendezés

színes szőnyeg

Nem varázsszőnyegek, de varázslatosak! (x)

Otthonunk ridegebb és barátságtalanabb lenne nélkülük. Színt visznek a lakásba és melegséget adnak. Igen, ezek a szőnyegek. Szükség van rájuk, hogy az otthon valóban otthonos

Extrém, ugyanakkor elegáns: a fekete tapéta (x)

Bár manapság még mindig sokan választják a festést, mint faldekorálási módszert, szerencsére egyre többen felismerik a tapétákban rejlő lehetőségeket. Ennek köszönhetően ma már rengeteg színben, stílusban és mintázatban érhetőek el a különböző tapéták. 

Piríts Rám! – a Spektrum Home új műsora

Megújul a Spektrum Home műsorkínálata

Érkezik egy gasztro-vetélkedő, egy luxus belsőépítészeti és egy magazinműsor is. Havas Dóra, McMenemy Márk, Sütő Enikő és több más ismert személyiség is képernyőn lesz.

falmatrica - stickme collection

Varázsoljuk újjá a gyerekszobát falmatricákkal! (x)

Minden gyermek életében elérkezik az a kor, amikor szeretne már valami rá jellemző egyedit maga köré. Van, aki plüssállatokkal veszi körbe magát, van, aki rajzait teszi ki a falra, vagy éppen Lego katalógusok képeit.

kád

A fürdőszoba felszerelése minőségi lakáskiegészítőkkel (x)

Ma már rendkívül fontos, hogy a lakásban a színek, lakberendezési tárgyak és felszerelések is összhangban legyenek egymással. Ezt nemcsak a feng shui, de a jó ízlés is előírja. Az egyik legnehezebb dolog talán a fürdőszoba berendezése, hiszen ilyenkor nem csak az esztétikus megjelenés, hanem a strapabíró felszerelések beszerzése is lényeges.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások