fbpx
Orbán Viktor

Orbán Viktor viccelődve válaszolt Galla Miklósnak

Humorban nem ismer tréfát a magyar miniszterelnök.

Facebook-kommentben válaszolt Galla Miklós humoristának Orbán Viktor. A humorista szerda reggeli posztjában nyílt levelet intézett a magyar miniszterelnökhöz, melyben már sokadik alkalommal kéri februárban megítélt, majd az MTVA által visszavont Karinthy-gyűrűjét:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Itt Galla Miklós. A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták. Az okokkal kapcsolatban kiszivárgott információk szerint: A.: Csatlakoztam Karácsony Gergely 99 mozgalmához, B.: Nyilvánosan meztelenkedtem. Egyikből sem igaz egy szó sem, semmi valóság alapjuk nincs, teljes fikció mindkettő. Rágalmak. Hogy ez mennyire így van, azt bizonyítja, hogy az MTVA kuratóriuma egyetlen nyilatkozatomra és a korábbi Nyílt levelemre sem reagált. Úgy vélem, ha bármiféle bizonyíték lenne a kezükben, már előálltak volna vele. De nincs, mert nem is lehet bizonyíték arra, ami nem történt meg. (Ha mégis előállnak valamiféle »bizonyítékkal«, az kizárólag hamisítvány lehet.)
Tisztelt Miniszterelnök úr, egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm. Nem akarom elhinni, hogy nekem, aki soha életemben nem politizáltam, csak egy kormányváltás után rendeződhet a helyzetem.
Köszönöm figyelmét.

Üdvözlettel:
Galla Miklós”

Így reagált a miniszterelnök

Délután, néhány perccel négy óra előtt megjelent Orbán Viktor kommentje Galla posztja alatt:

„Sajnos nem én vagyok a gyűrűk ura. De az angol humort bírom. Hajrá!”

Orbán Viktor kommentje Galla Miklós posztja alatt.
Orbán Viktor kommentje Galla Miklós posztja alatt. Fotó: Media1 / Facebook

A humorista cikkünk megjelenéséig nem reagált a kommentre.

A Galla Miklós ügyében írt korábbi cikkeinket ide kattintva éri el.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Orbán Viktor / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások