fbpx
TV2 Play

Megérkezett a TV2Play mobiltelefonos változata

A TV2 év elején indított streaming-szolgáltatásához kapcsolódó alkalmazás az Android és iOS rendszerek áruházaiban egyaránt megtalálható.

A TV2 Média Csoport szerdán bejelentette, hogy ezentúl mobiltelefonról is megnézhetők a portfóliójába tartozó csatornák műsorai, elindult ugyanis a februárban bemutatott TV2Play digitális streamingszolgáltatás mobilos, Apple és Android készülékeken működő változata.

„A látogatóink többsége már jelenleg is mobil eszköz böngészőjéről fogyasztja a tartalmainkat, így nagyon fontos lépés számunkra, hogy az applikáció létrehozásával kiszolgálhatjuk ez a felhasználói igényt. Kiemelt célunk, hogy tartalmaink minél több felhasználóhoz eljussanak, így stratégiai jelentőségű, hogy a mobilapplikáció által tovább tudjuk növelni tartalmaink elérését, fogyasztását. Igyekeztünk ezt oly módon tenni, hogy mind designban, mind technikailag a lehető legjobb terméket fejlesszük ki felhasználóink számára” – mondta el Pavel Stanchev, a TV2 Zrt. vezérigazgatója.

Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója
Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója

Az appban vertikális videószalagokkal biztosítják, hogy a videók a közösségi média felületek kialakításához hasonló feedként jelenjenek meg. A teljes műsorkínálat megtalálható az applikációban, ahol a letöltés utáni regisztrációs folyamat elvégzését követően már azok a tartalmak is elérhetők a felhasználó számára, amelyek a webes felületen regisztrációhoz kötöttek. Továbbá rengeteg extra tartalommal, a TV2 kiemelt műsorai esetén pedig plusz videókkal várja a nézőket az alkalmazás, hasonlóan a webes verzióhoz.

A tartalmak közötti válogatást több funkció segíti. Az online felülethez hasonlóan az alkalmazásban is elérhető az adott személyhez, műsorhoz vagy szóhoz tartozó tartalmak listázása, de ezen felül a felhasználó műfaj, népszerűség, csatorna vagy ábécé sorrend szerint is rá tud keresni a műsorokra. Az ajánlómotor továbbra is segíteni fogja a tartalmak megtalálását, valamint a TV2 Csoport online szerkesztői is folyamatosan igyekeznek az érdekes tartalmakat kiemelni. A top videók menüpontra kattintva a mások által az elmúlt 24 órában legtöbbször megtekintett videók érhetők el, így a fogyasztók egyetlen érdekes tartalomról sem maradnak le.

A regisztrációnak köszönhetően már az applikáció legelső használatakor saját listát tud létrehozni a felhasználó, és a személyes ajánlás vagy a félbe hagyott tartalmak későbbi folytatása is azonnal elérhető. A regisztráció szintén lehetővé teszi, hogy könnyedén átnavigáljon a felhasználó az egyik eszközről a másikra anélkül, hogy elveszítené a preferált tartalmak listáját vagy az elkezdett videókat. Ezenfelül megtalálható a rendszer által küldött push-üzenetek megtekintésére szolgáló menüpont is, ami újdonság a webes felülethez képest. Az applikáció esetén a legnépszerűbb menüpontok is kikerültek a képernyőre.

Az app Facebook- és Google-fiók, valamint Apple ID regisztrációval is használható.

Még több hír érhető el a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon, és feliratkozhat a napi hírlevelünkre!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások