fbpx
Radó András, a Wizz Air sajtószóvivője

Media1 Podcast: Interjú Radó Andrással, a Wizz Air sajtófőnökével

A Wizz Air sajtófőnökével jó sok mindenről beszélgettünk.

Radó Andrást, aki 25 országban látja el a Wizz Air légitársaság sajtófőnöki teendőit, a Media1 tíz rádióban sugárzott podcast- és rádióműsora többek között arról kérdezte:

 • Hogyan lehet bírni a folyamatos készenlétét? Milyen képességek kellenek egy ilyen nagy felelősséggel járó sajtófőnöki pozícióhoz?
 • Van-e eltérés az egyes országok újságíróinak felkészültsége és hozzáállása között?  Mit lehet kezdeni a szenzációhajhász újságírókkal?
 • Mennyire van szabad keze a sajtószóvivőnek a kommunikáció során, hiszen fontos a gyors reagálás?
 • Hogyan kezelné a Wizz, ha rendkívüli esemény történne valamelyik járatával?
 • Hogyan változtatta meg a COVID az életet és a vállalati kommunikációt?
 • Biztonságos-e manapság a repülőgépes utazás, és mikorra állhat helyre a megszokott helyzet a légi közlekedésben a járvány után?
 • Miért kellett leállítani egy időre a Wizz repülőgépeken osztott fedélzeti magazint?
 • Megfelelően kezelte-e a Rynair légitársaság, amikor nemrég kényszerleszállásra kényszerítették az egyik járatát, amelyen Raman Prataszevics újságíró utazott, mielőtt a fehérorosz hatóságok őrizetbe vették őt és párját? Hasonlóan járna-e el a Wizz?
 • Miért kell emelt díjas számot fizetni, ha valaki a telefonos ügyfélszolgálattal akar beszélni?
 • Mikorra térhet vissza a korábbi utazási kedv?
 • Hogyan kezelik az álhíreket, és a közösségi médiában gyorsan elterjedő ügyeket?
 • Hogyan zajlik egy 4000 főt foglalkoztató cégnél a belső kommunikáció, ahol a munkatársak egy része folyamatosan úton van?
 • Hány embert kellett elküldeni a COVID-járvány alatt, és hogy jön ki a járványhelyzetből a cég?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kap, aki meghallgatja a Media1 műsorát, melynek vendége volt Radó András. A beszélgetés az alábbi lejátszóval indítható, vagy akár le is tölthető.

Ha önt érdekli a légi közlekedés, figyelmébe ajánljuk Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztőjének Viczián Istvánnal, az egykori MALÉV volt pilótájával még 2009 októberében készített interjúját is, mely máig elérhető a Vipcast powered by Media1 podcast platformon. Ebben a beszélgetésben a polgári repülés akkori kulisszatitkairól esett szó.

A Media1 hírportál hetente jelentkező háttérműsora a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül, továbbá elérhető a Spotify-on, az iTunes-on, és több más platformon, köztük a Media1.hu-n és a Vipcast powered by Media1 oldalon. Érdemes feliratkozni a podcastra valamelyik felületen, hogy ne maradjon le a következő epizódról!

Iratkozzon fel ingyenesen a Media1 hírlevelére, hogy naponta e-mailben megkapja hírportálunk legújabb tartalmait! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is, illetve iratkozzon fel RSS feedünkre is!

Borító: Radó András, a Wizz Air szóvivője

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások