fbpx
A Klasszik Rádió megújuló reggeli műsorának műsorvezetője, Horváth Gergely és Segal Viktor séf

Váratlanul megszűnt a Klasszik Rádió reggeli műsora, a Klasszik Reggeli

Ezt Horváth Gergely műsorvezető jelentette be.

A műsor Facebook-oldalán jelentette be Horváth Gergely, a Klasszik Reggeli társműsorvezetője a műsor befejezését. Azt írja, hogy ma reggel volt az utolsó adásuk, de szavaiból az is kiderült, hogy valójában már ekkor is csak ismétlő válogatást sugároztak korábbi műsoraikból.

Induláskor szerettük volna bizonyítani, hogy van helye az éterben egy értékőrző rádiós kulturális ébresztőműsornak. Hálásak vagyunk, hogy nyitott fülekre (és oly sokszor: szívekre) találtunk: a Klasszik rádió hallgatottsága az elmúlt időszakban megháromszorozódott. Öröm és megtiszteltetés e siker részesének lenni. Az elmúlt két évben, amely váratlanul nehéz időszak lett mindannyiunk számára, megpróbáltunk továbbá nyugalmat sugározni, és – tudomásul véve a realitást –, nem feledni a reményt sem. Bolyki György producer-társammal köszönettel tartozunk mindazoknak, akik az elmúlt két évben a segítségünkre voltak és tehetségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy a Klasszik Reggeli tartalmas ébresztőműsor legyen: Lackfi Jánosnak a Köszönöm Istenem, hogy hétfő van rovatért, Segal Viktornak, hogy annyiszor csinált étvágyat a gasztro művészetéhez, Bolykilászlóponthunak a Lélek húrjai sorozatért, Kézdi Beátának, Kozma Krisztának és Csabai Máténak a mindig pontosan helyezett színház-, film-, és zenekritikákért, Szemkeő Júliának, Kalácska Nórának és Nagy Ramónának nélkülözhetetlen, napról-napra végzett munkáikért. Vastagh Zsoltnak és Zólyomi Dánielnek, hogy olykor hétpróbák közepette is minden reggel győzelemre vitték az adásbiztonság ügyét, valamint Puss Gergőnek, hogy mindezen felül mini műhelymunkában dolgozhattunk még a nüanszokon is.
Köszönjük továbbá a Klasszik rádió menedzsmentjének is, hogy lehetővé tették a közös Reggelizést.”

Horváth Gergely hozzátette, hogy ha valaki megkedvelte az Igazából szerelem? című, Tari Annamária pszichológussal közös podcast-sorozatuot, az vissza- illetve nyár közepétől tovább hallgathatja az új epizódokkal bővülő nyári kiadást a Kultúrfitnesz podcastok alatt a Spotify-on, az Apple podcast-on illetve a Kultúrfitnesz Soundcloud oldalán.
Aki a Somody Imre és Szabados Ádám nevével fémjelzett, a korszellemet alakító gondolkodókról szóló sorozatot figyelné tovább, az a Különvélemény podcastot keresse, szintén a Spotify-on és az Apple Podcast-on. Aki meg csak a műsor klasszisaival készült élő beszélgetéseket hallgatná újra, az a KLASSZIS podcastot keresse, szintén az előbbi platformokon.
Személyesen is köszönöm továbbá az építő kritikákat, a támogató visszajelzéseket és a bátorító szavakat! Holnap, csütörtök reggel Bálint Edina kolléganőm vezényli majd a Nyitányt.
Hallgassák tovább a Klasszik rádiót, és maradjanak örök-érték-közelben. Tovább jó létvágyat kívánok! Horváth Gergely”

Horváth Gergely arról nem írt, miért szűnt meg a műsor, melynek indulásáról 2019 őszén itt írt a Media1. Próbáltuk hívni néhányszor telefonon a Klasszik Reggeli volt műsorvezetőjét, de egyelőre nem tudtuk elérni. Ha később kiderül az ügyben bármi érdemeleges, hírünket frissítjük. (Update 21:01: időközben sikerült más módon elérni őt, és kiderült, hogy Demeter Szilárd, a PIM vezetőjének tanácsadója lesz. Részletesen erről különálló hírünkben olvashatnak.)

Horváth Gergely a Klasszik Rádió előtt a Manna FM alapításakor bábáskodott, azt megelőzően a Petőfi Rádiónál volt főszerkesztő.

Még több hír érhető el  Media1-en!

Borító: A Klasszik Rádió megszűnt reggeli műsorának műsorvezetője, Horváth Gergely és Segal Viktor séf
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások