fbpx
A Barátok közt utolsó forgatási napjának egyik pillanata

Bejelentette az RTL Klub a Barátok közt utolsó epizódjának napját és egy búcsúkampányt licittel, ahol BK-s ereklyéket lehet vásárolni

„Új élet vár…” - utoljára csendül fel az RTL Klub meghatározó napi sorozatának főcíme pár hét múlva.

2021. július 17-én, 20 órakor kezdődik a Barátok közt utolsó epizódja az RTL Klub képernyőjén, vagy ahogy az RTL fogalmaz: ekkor költöznek el a Mátyás király tér lakói a nézők otthonaiból.

Búcsúkampány

Az RTL Klub ebből az alkalomból már július 1-jétől búcsúkampányt indít, melynek keretében plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, „Köszönjük a 23 közös évet!” címmel. A Barátok közt online és social felületein visszatekintések lesznek láthatók, így ismét találkozhat a közönség a legemlékezetesebb jelenetekkel. Újra feltűnnek a régi kedvencek is a közösségi platformokon, ugyanis az egykori szereplők arról vallanak, hogy mit jelentett számukra a Barátok közt. Az esténként jelenleg is látható színészek pedig hosszabban emlékeznek vissza a sorozathoz köthető fontos eseményekre.

A Barátok közt című sorozat forgatásának utolsó jelenetei. Forrás: UFA Magyarország Kft.
A Barátok közt című sorozat forgatásának utolsó jelenetei. Forrás: UFA Magyarország

Jótékonysági licit a Barátok közt ereklyéire

Július 1-jén a Vatera.hu közreműködésével jótékonysági árverés indul, melyen mindenkinek lehetősége nyílik licitálni a Barátok köztben látott ikonikus kellékekre, jelmezekre, díszletekre. Az aukción befolyó összeg az SOS Gyermekfalvak lakóinak életét könnyíti meg.

Magdi anyus a napokban történt visszatérése után újabb régen látott ismerősöket üdvözölhet a közönség, akik az RTL szerint még izgalmasabbá teszik a történet befejezését. A sorozat végén lesz, aki végleg elbúcsúzik a Mátyás király tértől, de olyan is lesz, aki épp most tér ide vissza. Szerelmek teljesednek be, és van, aki új lappal indul neki az ismeretlennek. De hogy kire vár a remélt boldog élet, és kire nem, az a Barátok közt utolsó, 10.455-10.456. epizódjaiból derül ki.

A Barátok közt utolsó forgatási napjának egyik pillanata
A Barátok közt utolsó forgatási napjának egyik pillanata. Fotó: produkció

A Barátok közt 1998. október 26-án indult útjára, amikor a produkció készítőinek legmerészebb álmaiban sem sejlett fel, hogy közel 23 évet ér meg a sorozat, mely egyedülállót alkotott a hazai televíziózás történetében; generációk nőttek fel rajta – írja az RTL.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a Media1 műsorában nemrég részletesen is elmondta, miért döntöttek úgy, hogy végleg leállítják a sorozatot. A beszélgetés itt hallgatható vissza.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borító: A Barátok közt utolsó forgatási napjának egyik pillanata. fotó: UFA Magyarország
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások