fbpx
Barabás Éva, az RTL Klub Fókusz Plusz műsorvezetője

Különkiadással jelentkezik az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának próbálnak meg segíteni gyermeknap alkalmából.

Immár hagyomány, hogy május utolsó hétvégéjén a Fókusz Plusz adománygyűjtő különkiadással jelentkezik. Az idei, május 29-én 19 órakor kezdődő, egy órás élő adással ezúttal az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számára gyűjtenek adományt. A műsor két házigazdája Barabás Éva és Tokár Tamás lesz, de Sebestyén Balázs, Varga Iza, Miklósa Erika, Gianni Annoni és Vastag Tomi is adományozásra buzdít majd.

Magyarországon közel 23.000 gyermek kénytelen a szülei nélkül, állami gondoskodásban élni. Az SOS Gyermekfalvak a világ 137 országában van jelen, hazánkban 400 gyereknek tud szerető és biztonságos otthont, valamint komoly szakmai segítséget nyújtani. Olyan gyerekeknek, akiknek többsége elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége, halála miatt került az SOS-be.

Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat, ha a 13600-as telefonszámra elküldi a 60-as számot SMS-ben, vagy a szám felhívása után beüti a 60-as kódot. Ezzel bruttó 500 forinttal segíti azonnal a szülők nélkül élő gyerekeket.

Az adománygyűjtés mellett a Fókusz Plusz különkiadása bemutatja az SOS mindennapjait is: a nézők megtudhatják, hogy mi történik egy gyerekkel a bekerülése pillanatától a kikerüléséig, megismerhetik, hogyan lehet valaki nevelőszülő és milyen pillanatokat él át az a gyermek, aki 18 évesen kikerül az életbe.

A Fókusz Plusz nézői az elmúlt 9 évben összesen 598 millió forintot adományoztak a karitatív adások alatt – olvasható a műsor közleményében.

Még több hír található a Media1-en!

borító: Barabás Éva, az RTL Klub Fókusz Plusz műsorvezetője
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */