fbpx
Fodor Zsóka, Magdi anyus szerepében

Magdi anyus újra visszatért a Barátok Közt című sorozatba, de ezúttal egészen másként, mint máskor

A karaktert alakító Fodor Zsóka szerepe ott folytatódik, ahol a papírgalacsin miatt Magdi anyus meghalt sok évvel ezelőtt.

Fodor Zsóka hétfőn este ismét magára öltötte Magdi anyus szerepét az RTL Klub végéhez közeledő Barátok közt című sorozatában. A színésznő 12 éven át formálta meg a karaktert, majd 2009-ben távozott a sorozatból. Az elmúlt években különböző formában már többször visszatért egy-egy epizód erejéig a szériába, de a hétfői és a mai, keddi két rész arról szól, mi történt volna másképp, ha 12 évvel ezelőtt Magdi nénivel nem történik a végzetes baleset. Újraforgatták az ominózus jelenetet, visszamentek ugyanabba a lépcsőházba, ahol a baleset történt.

Az extra epizódok különlegessége azonban nem csak Magdi anyus visszatérése, hanem az, hogy minden karakter átalakult, más dimenzióba került. A fantáziaepizódokban Balogh Nóra börtönben van Miklós meggyilkolása miatt, ügyvédje Aliz, aki boldog kapcsolatban él Leventével. Novák Laci felesége Fekete Tünde, Bartha Zsolt szerelme pedig Gigi. A Berényi Kft.-t Timi vezeti, jó barátnője Szonja, akit csak a bosszú hajt…

Fodor Zsóka színésznő ebben a videóban beszél arról, milyen érzés volt visszatérni a stúdióba.

A Barátok közt című sorozat befejezéséről is beszélgettünk Kolosi Péterrel, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettesével a Media1 múlt heti műsorában, mely itt hallgatható vissza.

Még több hír érhető el a Media1-en! Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a tartalmainkról!

Borítókép: Fodor Zsóka, Magdi anyus szerepében
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások